1. Hem
  2. Om
  3. Områden där vi är verksamma
  4. Food & Beverage Processing
  5. Osttillverkning
cheese processing

Osttillverkning

Sterilisering och vattenprestanda

Upptäck skräddarsydda lösningar för osttillverkare som ökar den operativa effektiviteten och minskar stopptiden för att höja produktiviteten. Endast Ecolab optimerar varje aspekt av produktionen med hjälp av innovativa lösningar som säkerställer livsmedelssäkerheten och produktkvaliteten, samtidigt som de förbättrar hållbarheten inom mejeribranschen.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Nej tack

Headphone Icon Ring Ring vår kundservice

RING OSS

För ytterligare information, kontakta din lokala representant eller vårt kundtjänstteam.

Ecolab AB och Nalco AB Sverige
Box 164, 125 24 Älvsjö
Glasfibergatan 10, hus 23, 125 45 Älvsjö

Ecolab AB:s kundservice
Tel: +46 (0)8 519 896 23

Nalco AB Sveriges kundservice
Tel: +46 114501538

Letter Icon E-postadress Begär information
Berätta lite om dig själv
Var är du baserad?
Hur kan vi kontakta dig?
Vad kan vi hjälpa dig med?

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.

 

Samarbetar för att framställa
Säkra livsmedel och drycker

Vårt gemensamma mål är att producera säkra drycker av hög kvalitet, som tillverkas på ett så effektivt, ansvarsfullt och lönsamt sätt som möjligt. Läs mer om hur ett samarbete med Ecolab kan gynna dig.

Dairy Plant
Two Experts Inspecting Dairy Membranes
membranlösningar
Vi är det företag som utvecklade Clean in Place-tekniken (CIP) för över 50 år sedan, vilket betyder att vårt erfarna fullserviceteam har de kunskaper, den teknik och den branscherfarenhet som krävs för att tillhandahålla system som är utformade för att bidra till att minska de övergripande driftskostnaderna, samtidigt som livsmedelssäkerheten förbättras.
Clean In Place Solutions
CIP-lösningar (Clean in Place)
Optimera din CIP-process för att hjälpa till att minska vatten- och energiförbrukningen genom vårt sortiment av CIP-produkter och utformade system. Vi kan hitta lösningar som fungerar. Vi kan skräddarsy ett system som uppfyller just dina krav samt leder till besparingar för verksamheten och jämna resultat.
AccuPro™Chlorine Dioxide Program
AccuPro™ klordioxid
generations-
utrustning
Med ständigt strängare lagstiftningskrav, ökande produktionskrav och större fokus på att maximera kvaliteten, parallellt med kostnadseffektivisering, letar Plant Managers efter sätt att förbättra systemets prestanda och produktionssäkerhet. Nalco Water förstår de operativa utmaningar som du möter och har utformat nya AccuPro™. klordioxidprogram för att leverera tre nyckelvärden – säkerhet, tillförlitlighet och hållbarhet.
Clean Out of Place Products and Systems
Synergex™ steriliserings- och desinfektionsmedel
Synergex™ är ett steriliserings- och desinfektionsmedel som är registrerat hos den amerikanska miljöskyddsmyndigheten och som hjälper tillverkare av mat och dryck att säkerställa livsmedelssäkerheten och förbättra säkerheten på sina arbetsplatser.

framgångshistorier från ostbearbetning

Läs om hur vi löste utmaningar för våra kunder inom mat- och dryckesbranschen.

Our search returned no results.

våra lösningar inom ostbearbetning

Läs om hur våra lösningar kan hjälpa dig att överbrygga dina utmaningar.

Our search returned no results.

ecolab-utbildning
Omfattande utbildningslösningar inom livsmedelssäkerhet är utformade för att hjälpa dig att skydda dina kunder, ditt rykte och ditt syfte. Från e-lärande och klassrumsutbildning till specialiserad support på plats – ditt företag kommer att dra nytta av vår kompetens i världsklass.