1. Hem
  2. Om
  3. Ledarskap
  4. Christophe Beck
Christophe Beck

Christophe Beck

Christophe Beck är president och chief operating officer på Ecolab Inc.

Christophe Beck är president och chief operating officer på Ecolab Inc. som är världsledande inom vatten-, hygien- och energirelaterade tekniker och tjänster som skyddar människor och viktiga tillgångar.

Innan han utsågs till president och chief operating officer år 2019 hade Beck flera högt uppsatta chefspositioner, bland annat som executive vice president och president för Ecolabs Global Industrial-grupp, executive vice president och president på Nalco Water, ett Ecolab-företag, samt executive vice president och president för Internationella regioner.

Före detta var Beck executive vice president och president för Global integration, där han översåg sammanslagningen av Ecolab och Nalco. Hans tidigare roller på Ecolab omfattar bland annat executive vice president för den Institutionella divisionen, senior vice president och general manager för den Institutionella livsmedelsektionen i Nordamerika, samt senior vice president för Corporate Marketing and Strategy.

Innan han började på Ecolab år 2007 hade Beck en ledande befattning på Nestlé i 16 år, där han drev större regionala och globala verksamheter i flera regioner innan han blev chef för europeisk företagsförsäljning. Tidigare i sin karriär arbetade han med ett rymdfärjeprojekt för den europeiska rymdorganisationen.

2006 nominerades Beck till ung global ledare av World Economic Forum för sitt arbete och engagemang för att skapa en bättre värld.

Beck har en ingenjörsexamen från den tekniska högskolan i Schweiz. Han är dessutom medlem av institutionens strategiska rådgivande kommitté.

 

Följ Christophe Beck på sociala medier:

LinkedIn icons

Ett smart sätt för företag att hantera vattenbrist

För att markera den internationella vattendagen delar Ecolabs president och COO Christophe Beck med sig av sina tankar kring hur industrin kan bidra till en mer hållbar vattenhantering.

The Circulars 2019

Ecolabs president och COO, Christophe Beck, delar med sig av sina tankar kring cirkulär ekonomi som del av sitt engagemang i The Circulars, ett initiativ från World Economic Forum och Forum of Young Global Leaders.

Relaterade perspektiv

Our search returned no results.