1. Hem
  2. Interclean 2020

Interclean 2020

Amsterdam

|

PLATS: RAI Amsterdam, sal 1 monter 01.131

Mellan den 12 och 15 maj 2020 hålls Interclean, Europas största mässa för lokalvård som för samman världens ledande rengöringsproffs, på RAI i Amsterdam. Interclean är en välkänd mässa bland kontrakterade städföretag, distributörer och rengöringsproffs som lockar besökare från hela världen och blir större varje år.

Än en gång finns Ecolab på plats och visar upp våra innovationer inom rengöring och hygien, produkter och lösningar för rengöringsproffs som ger rent vatten, säkra livsmedel, gott om energi och hälsosamma miljöer.

Registrera dig genom att klicka på knappen nedan. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår monter och se hur vi kan hjälpa dig optimera dina rengöringsresultat.

Image of Interclean and Ecolab logo on blue background

Hitta lösningar på
världens tuffaste utmaningar

pillars_water Rent vatten pillars_food Livsmedelssäkerhet pillars_energy Gott om energi pillars_environment hälsosamma miljöer

Optimera era rengöringsresultat med Ecolab

MAXX2_550x310
Ytrengöring med MAXX2

Rengöringsserien MAXX2 tacklar alla viktiga utmaningar du ställs inför vid lokalvård och förbättrar säkerheten för din största investering och tillgång – ditt team.

Washing hands under faucet
Handtvätt med Nexa

Att tvätta händerna är en av de första försvarsmekanismerna när man vill förhindra att infektioner och livsmedelsburna sjukdomar sprids. Handtvätt hjälper både personalen och gästerna att hålla sig friska och miljön att förbli hälsosam.

Impact that Matters product sustainability image
Påverkan som gör skillnad

Hos Ecolab är hållbarhet en väsentlig del av allting vi gör. Vi hjälper företag runt om i världen att uppnå utmärkta verksamhetsresultat samtidigt som de minimerar sin påverkan på miljön och samhället.

550x310_Dashboardreporting
Se hur Ecolab kan hjälpa till

Ecolab är en betrodd, global partner. Vi skyddar de platser där människor äter, sover, arbetar, leker och vårdas.

Vi erbjuder en rad lösningar som är särskilt utformade för att hjälpa dig att uppnå en renhetsnivå som gynnar verksamheten. Om du behöver hjälp på dessa områden uppmuntrar vi dig att kontakta din sälj- och servicerepresentant från Ecolab.

Relaterade rengöringslösningar

Our search returned no results.