1. Hem
  2. Expertis och innovation
  3. Livsmedelssäkerhet

Livsmedelssäkerhet är essentiellt

Varför är livsmedelssäkerhet viktigt?

Dagens livsmedelsdistributionskedja är global och sträcker sig över landsgränser och hav. När kedjan blir längre och mer komplex ställs högre krav på ordentlig rengöring och desinfektion för att förhindra spridning och utbrott av livsmedelsburen smitta. För att garantera säkra livsmedel siktar företag runtom i världen mot att implementera proaktiva, effektiva lösningar för livsmedelssäkerhet från jord till bord - Ecolab kan hjälpa dem att hitta de rätta lösningarna.

Säker livsmedelsproduktion

Ecolab stödjer sina kunders engagemang för livsmedelssäkerhet genom att erbjuda produkter, tjänster och expertis för att eliminera livsmedelsburna patogener, förbättra livsmedelshygien samt för att hålla livsmedel säkra i produktionsanläggningar, restauranger och storkök samt i detaljhandelsföretag för livsmedel.

Innovativa teknologier för säkra livsmedel

Våra innovativa lösningar för livsmedelssäkerhet ger våra kunder möjlighet att vara strategiska och proaktiva. Genom användande av realtidsdataövervakning kan de agera och skydda sig mot utmaningar inom livsmedelshygien och samtidigt förbättra produktkvalitet och optimera produktiviteten.

 

fruit in boxes_image.psd

Kontakta kundservice

Ring oss

Ecolab AB
Nalco AB Sverige

Box 164, 125 24 Älvsjö
Glasfibergatan 10, hus 23, 125 45 Älvsjö

Ecolab AB:s kundservice
Tel: +46 (0)8 519 896 23 | E-post: order.se@ecolab.com | Reception: 08-603 22 00

Nalco AB Sveriges kundservice
Tel: +46 114501538 | Fax: + 4620464575 | E-post: custserv.sweden@nalco.com

Berätta lite om dig själv
Var är du baserad?
Hur kan vi kontakta dig?
Vad kan vi hjälpa dig med?

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.

 

Framgångshistorier inom livsmedelssäkerhet

Läs mer om hur Ecolab ingår partnerskap med kunder inom livsmedelsindustrin för att förebygga livsmedelsburna sjukdomar med våra teknologier för livsmedelssäkerhet, rengöring och desinfektion.

Our search returned no results.

Innovationer för säkra livsmedel

Utforska våra livsmedelssäkerhetsteknologier och innovationer som kan hjälpa din organisation att hantera livsmedelssäkerhetsrisker och lösa behov av rengöring och hygien.

Our search returned no results.

Skydd av livsmedelskedjan från bondgård till gaffel

food supply chain diagram

Ecolab har kompetens kring många delar av livsmedelskedjan – från jord till bord – inom en rad olika industrier. Våra livsmedelssäkerhets- och rengöringsteknologier håller dina kunder skyddade från livsmedelsburna sjukdomar – från fabrikerna som används för att producera livsmedel till matvarubutiker och restauranger där de köps och konsumeras. Vårt mål är att utveckla ett robust och varaktigt partnerskap – byggt på förtroende och expertis – för att stärka ditt rykte när det gäller livsmedelssäkerhet.

Lär dig mer om hur vi samarbetar med din sektor nedan.

FoodBevProcessing
Food & Beverage Processing

Ingenting är viktigare än världens matförsörjning. Och vår aptit för att hitta bättre lösningar inom livsmedelstillverkning är oändlig. Vi kan hjälpa dig att optimera alla aspekter av din livsmedelstillverkning eller dryckesframställning och leverera mätbara förbättringar av den operativa effektiviteten, anläggningens hållbarhet och produktsäkerheten.

Appleandgrapesicon
MATHANDELN

Vår kompetens inom mathandelsbranschen är baserad på att förbättra kundupplevelsen genom heltäckande lösningar för livsmedelssäkerhet, kvalitetssäkring och en ren, bakteriefri verksamhet. Våra lösningar för livsmedelsbutiker hjälper stormarknads-, lager- och varuhuskedjor säkerställa genomgående rengöring men förenklar även rengöringsprocessen och bidrar till besparingar i resultaträkningar genom minskad användning av arbetskraft, vatten och energi.

diningseticonwithwineglass
Restaurang och storkök

Våra restaurangkunder behöver sätt att säkerställa att deras grönsaker, frukt, is och andra livsmedelsprodukter inte gör människor sjuka. Våra program garanterar kundnöjdhet och stärker ditt varumärke genom lösningar som skyddar livsmedelssäkerheten, förbättrar effektiviteten och levererar exceptionell renlighet i hela din matverksamhet.

food pest elimination
Skadedjurs-bekämpning

Vi förstår vikten av att förebygga skadedjur innan de får chans att hota dina kunders säkerhet och skada ditt rykte. Ecolab skadedjursbekämpning har över 30 års erfarenhet av skadedjursbekämpning för restaurang och storkök. Vi erbjuder vetenskapligt bevisade metoder som personligen implementeras av servicespecialister med kunskap om ditt företag.

Lösningar för livsmedelssäkerhet

Lär mer om hur våra lösningar för livsmedelssäkerhet hjälper våra kunder att eliminera skadedjur, minska vattenförbrukningen, förbättra livsmedelssaniteringen och säkerställa livsmedelssäkerheten i olika industrier.

Our search returned no results.