Snabbmatsrestauranger

Vi erbjuder mer än produkter. Vi erbjuder lösningar. Genom att kartlägga era behov i detalj och väga in vad som är viktigt för Er, kan vi på bästa sätt erbjuda säkerhet för anställda och gäster, användningskostnad, drifteffektivitet samt tids- och arbetsbesparingar.

Genom vårt Kay-program är vi den ledande globala leverantören av produkter och tjänster för rengöring och desinfektion till snabbmatsrestauranger. Oavsett om Ni har verksamhet i ett land eller i hundra länder anpassar vi våra program för att Ni ska nå högsta möjliga nivå av renlighet och hygien, livsmedelssäkerhet och varumärkesskydd.

Ecolabs branschfokuserade forskning och utveckling ger Er möjligheten att samarbeta med kemister, ingenjörer och mikrobiologer. Som ett resultat av detta kan vi leverera individuellt anpassade lösningar som förbättrar Er driftsäkerhet och effektivitet. Vårt team med lokala representanter erbjuder problemlösning med fullständig service, inklusive analyser av ytor, material och utrustning som finns i livsmedelsmiljöer.

Våra produkter är utformade för att inte skada ytor, utrustning eller anställda och har kombinerats ihop med dispensrar för en säker och enkel användning. Detta minimerar mängden avfall och förbrukningen av vatten samt säkerställer dosering, lågt underhåll och låga användningskostnader.

Välj ett affärsområde eller kontakta oss direkt genom att välja "Division QSR" i registret Kontakt.

Back to Top