Taking Energy Further™

Nalco Champion, ett Ecolab-företag, erbjuder säkra, hållbara kemiprogram och -tjänster både inom tidigare led och mellanled inom olje- och gasindustrier, raffinaderier och petrokemiska verksamheter. Tack vare problemlösning på plats och användning av innovativ teknik kan vi maximera tillverkning, optimera vattenanvändning och övervinna komplicerade utmaningar vid världens tuffaste energigränser.

Kontakta oss

RING OSS

Nalco Champions globala högkvarter
11177 S. Stadium Drive
Socker land, TX 77478

Nalco Champion Kundtjänst 
Telefon: 1-877-288-3512
Fax: 1-877-288-3513 
E-post: nes.keyaccounts.na@nalco.com  

Om du vill ha mer information om Nalco Champions produkter och tjänster kan du fylla i formuläret nedan så kommer en representant för Nalco Champion att kontakta dig. Vill du veta mer om våra karriärmöjligheter kan du gå in på sidan om Karriärer.

För att begära ytterligare information om Nalco Champions produkter och tjänster, fyll i formuläret nedan så kommer en representant för Nalco Champion att kontakta dig.  Ifall du har frågor om karriärmöjligheter, hänvisas till avsnittet Karriärer. 

Kontakt
Max 255 tecken

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.

 

 

1LeadingTechnology
Ledande teknik

En omfattande portfölj av industriledande produkter och applikationsteknik

2EssentialExpertise
Oumbärlig expertis

Expertis och rådighet som hjälper dig ta tag i världens energibehov

3UnmatchedReach
Räckvidd utan jämförelse

En global räckvidd utan dess like som erbjuder exceptionella personligt levererade tjänster

Där vi behövs,
när vi behövs.

Vi levererar fokuserad expertis och stöd inom kemikalier med lokalt mervärde till uppströms- och mellanströmsindustrier som verkar inom olja och gas samt raffinaderier och petrokemiska verksamheter. Tack vare vår globala infrastruktur kan vi leverera expertis och stöd överallt det behövs, vilket vi också gör.

titel

Om Nalco Champion

8000

Anställda

4000

Försäljnings- och serviceingenjörer

1800

Specialister inom leverantörskedjan

160

Länder som betjänas

SÄKERHET OCH HÅLLBARHET

Vi är en organisation för nolltolerans som strävar efter noll olyckor, noll incidenter och noll miljöutsläpp. Det är bland våra högsta prioriteringar att skydda miljön, våra anställdas och kunders hälsa och säkerhet och de samhällen vi lever och arbetar i.

EXPERTIS OCH INNOVATION

Allt eftersom energiindustrin tar sig längre och längre in på tuffare och mer okonventionella globala områden löser Nalco Champion de mest komplexa utmaningarna. Vårt globala nätverk av RD&E-resurser, och vetenskapsmän och forskare med erfarenhet och insikt hjälper oss omvandla olje- och gasindustrin.