1. Hem
  2. Våra lösningar
  3. Vi erbjuder
  4. Apex för handdisk

apex™ för handdisk

Ecolabs disklösningar ger dig skinande rent resultat, vilket ger ett gott intryck på gästerna och gör att de vill komma tillbaka. Din Ecolab-representant hjälper dig att välja rätt produkter för just din verksamhet.

ökad kontroll
på enklare sätt.

Apex-familjen med högpresterande produkter för handdisk innehåller:

Handdiskmedel
Blötläggningsmedel för bestick
Blötläggningsmedel för grytor och kastruller
produktegenskap:
apex handdiskmedel

Med Ecolabs handdiskmedel i fast form är det lättare än någonsin att kontrollera kostnaderna för disk och samtidigt maximera resultaten. Produkten på 1 kg har utformats för att avlägsna även de svåraste matresterna och samtidigt göra dina diskrutiner mer effektiva.

Ecolabs handdiskmedel i fast form hjälper dig att uppnå skinande rena resultat, samtidigt som du minimerar mängden avfall. Klart att använda på bara några sekunder, så att du effektivt kan fylla diskhon och använda rätt mängd medel varje gång.

Mer
BROSCHYRER ATT LADDA NER
För att du ska lyckas måste du göra dina kunder nöjda och hantera kritiska moment. Ecolab är ledande inom restaurang- och storköksbranschen och erbjuder tjänster och lösningar som hjälper dig att skapa måltidsupplevelser som gör ett varaktigt intryck. För ytterligare information om vår produktserie Apex eller våra program för restaurangbranschen, ladda ner broschyrerna nedan.
Ecolab Healthcare mailing list registration
NYHETSBREV

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som kan hjälpa er att hålla er arbetsmiljö ren och trygg, att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och att uppnå era hållbarhetsmål.