Apex™ för handdisk

Ecolabs disklösningar ger dig skinande rent resultat, vilket ger ett gott intryck på gästerna och gör att de vill komma tillbaka. Din Ecolab-representant hjälper dig att välja rätt produkter för just din verksamhet.

Ökad kontroll på ett enkelt sätt

Apex-familjen med högpresterande produkter för handdisk innehåller:

Handdiskmedel
Blötläggningsmedel för bestick
Blötläggningsmedel för grytor och kastruller

Produktegenskaper:

Apex handdiskmedel

Med Ecolabs handdiskmedel i fast form är det lättare än någonsin att kontrollera kostnaderna för disk och samtidigt maximera resultaten. Produkten på 1 kg har utformats för att avlägsna även de svåraste matresterna och samtidigt göra dina diskrutiner mer effektiva.

Ecolabs handdiskmedel i fast form hjälper dig att uppnå skinande rena resultat, samtidigt som du minimerar mängden avfall. Klart att använda på bara några sekunder, så att du effektivt kan fylla diskhon och använda rätt mängd medel varje gång.

Mer

Nedladdningar

För att du ska lyckas måste du göra dina kunder nöjda och hantera kritiska moment. Ecolab är ledande inom restaurang- och storköksbranschen och erbjuder tjänster och lösningar som hjälper dig att skapa måltidsupplevelser som gör ett varaktigt intryck. För ytterligare information om vår produktserie Apex eller våra program för restaurangbranschen, ladda ner broschyrerna nedan.
Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.