Nurse with towels

PERformance® 60


60 °C desinfektions-
lösning för sjukhustextilier

Ecolab sätter standarden här det gäller hållbarhet, kvalitet, energieffektivitet och besparingar för tvätteribranschen med sitt PERformance® 60-system. För enskilda tvätterier innebär detta hög kvalitet i kombination med minskade vatten- och energikostnader.

PERformance® 60-konceptet innehåller en kombination av Ecolabs emulsionsteknik och bleknings- och desinfektionsprodukten Ozonit Performance. Kombinationen av dessa 2 komponenter minskar totalkostnaden för tvättprocessen och ger utmärkta tvättresultat vid 60 °C, samtidigt som textilierna blir fullständigt desinfekterade. PERformance® 60 ger ökad effektivitet, sparar vatten och energi samt bidrar till att öka produktiviteten.

Detergent vs Emulsion
Emulsionsteknik med unik formula

Ecolabs emulsionsteknik är utformad för att erbjuda det mest kraftfulla och koncentrerade rengöringsmedlet för tvätteribranschen.
Tack vare en innovativ formula och en specifik tillverkningsmetod penetrerar de mikroskopiska partiklarna i emulsionen textilierna mycket djupare och avlägsnar smuts mer effektivt än vanliga tvättmedel.  Tekniken har också utmärkta sköljegenskaper och gör det möjligt att utesluta 1–2 sköljningssteg, vilket leder till lägre vattenförbrukning och ökad produktivitet på tvättinrättningar.
Emulsionstekniken är lämplig för alla textiltyper, inklusive sjukhustextilier, och en integrerad del av PERformance® 60-lösningen.

Elis building in Nanterre
Hållbarhetsfrämjande insatser för kommersiella tvättinrättningar
Bakgrunden till emulsionstekniken

ELIS, som står för ”Europe Linge Services”, grundades som ett familjeföretag år 1883. Det numera internationella företaget är verksamt inom textil-, hygien- och anläggningstjänster och var inblandat när affärsmodellen för textilleasning infördes i Europa, som del i en strävan mot en användningsbaserad ekonomi. Ecolab är stolta över att betjäna flera ELIS-anläggningar runt om i Europa.  Genom att använda kostnadseffektiva processer tillsammans med vår emulsionsteknik säkerställer vi korrekt, exakt och säker dosering samtidigt som vi minskar vatten- och energiförbrukningen.  Det här är ett perfekt exempel på hur man kan uppnå mer, men ändå använda mindre …


Förbli säker och skyddad
Lösningar mot viruset SARS-CoV-2

Hur väl patogener elimineras från textilier är en relevant parameter när man bedömer resultatet av en tvättprocess. PERformance® 60 D+-lösningen har bevisad effekt mot bakterier, jäst och virus via registrerade processer och är effektiv mot viruset SARS-CoV-2.

Liknande program

No related program pages were found.