1. Hem
  2. Våra lösningar
  3. Vi erbjuder
  4. PERformance 60
Nurse with towels

PERformance® 60
60 °C desinfektions-
lösning för sjukhustextilier

Ecolab sätter hållbar standard vad gäller kvalitet, energieffektivitet och besparingar för tvätteribranschen med sitt PERformance® 60-system. För individuella tvätterier innebär det hög kvalitet och besparingar av vatten- och energikostnader.

PERformance® 60-konceptet innehåller en kombination av Ecolabs emulsionsteknik och bleknings- och desinfektionsprodukten Ozonit Performance. Kombinationen av dessa 2 komponenter minskar tvättprocessens totala kostnad och genererar utmärkta tvättresultat i 60 °C, samtidigt som textilierna är helt desinfekterade.
PERformance® 60 levererar ökad effektivitet, sparar vatten och energi samt bidrar till att förbättra din produktivitet.

Ecolabs emulsionsteknik

Detergent vs Emulsion
unik formula
Ecolabs emulsionsteknik är utformad att erbjuda det mest kraftfulla och koncentrerade rengöringsmedlet för tvätteribranschen.
Tack vare en innovativ formula och en specifik tillverkningsmetod penetrerar de mikroskopiska partiklarna i emulsionen textilierna mycket djupare och avlägsnar smuts effektivare än vanliga tvättmedel. Tekniken ger också enastående sköljegenskaper och möjliggör exkludering av 1–2 sköljningssteg, vilket resulterar i återhållsam vattenförbrukning och ökad produktivitet.
Emulsionsteknik är lämpligt för alla slags textilier, inklusive sjukvårdstextil.

Liknande erbjudanden

Liknande erbjudanden visas nedan:

Our search returned no results.