1. Hem
  2. Våra lösningar
  3. Vi erbjuder
  4. PERformance 60
Nurse with towels

PERformance® 60
60 °C desinfektions-
lösning för sjukhustextilier

Ecolab sätter standarden här det gäller hållbarhet, kvalitet, energieffektivitet och besparingar för tvätteribranschen med sitt PERformance® 60-system. För enskilda tvätterier innebär detta hög kvalitet i kombination med minskade vatten- och energikostnader.

PERformance® 60-konceptet innehåller en kombination av Ecolabs emulsionsteknik och bleknings- och desinfektionsprodukten Ozonit Performance. Kombinationen av dessa 2 komponenter minskar totalkostnaden för tvättprocessen och ger utmärkta tvättresultat vid 60 °C, samtidigt som textilierna blir fullständigt desinfekterade.
PERformance® 60 ger ökad effektivitet, sparar vatten och energi samt bidrar till att öka produktiviteten.

FÖRBLI SÄKER OCH SKYDDAD
performance 60 D+
Hur väl patogener elimineras från textilier är en relevant parameter när man bedömer resultatet av en tvättprocess. PERformance® 60 D+-lösningen ger bevisad effektivitet mot bakterier, jäst och virus via registrerade processer och är effektiv mot viruset SARS-CoV-2.

MER

Ecolabs emulsionsteknik

Detergent vs Emulsion
unik formula
Ecolabs emulsionsteknik är utformad att för erbjuda det mest kraftfulla och koncentrerade rengöringsmedlet för tvätteribranschen.
Tack vare en innovativ formula och en specifik tillverkningsmetod penetrerar de mikroskopiska partiklarna i emulsionen textilierna mycket djupare och avlägsnar smuts mer effektivt än vanliga tvättmedel. Tekniken har också utmärkta sköljegenskaper och gör det möjligt att utesluta 1–2 sköljningssteg, vilket leder till lägre vattenförbrukning och ökad produktivitet.
Emulsionsteknik är lämpligt för alla slags textilier, inklusive sjukvårdstextil.

Liknande erbjudanden

Liknande erbjudanden visas nedan:

Our search returned no results.