1. Hem
  2. Våra lösningar
  3. Vi erbjuder
  4. Solidsafe-systemet
SolidSafe

SOLIDSAFE-SYSTEMET

Ecolabs unika system har revolutionerat den automatiska rengöringen av operationsinstrument. Det ger betydande säkerhets- och effektivitetsfördelar och ger även utmärkt rengöringsprestanda och materialkompatibilitet.

Vi presenterar Solidsafe-systemet

Solisafe-systemet är en kombination av Ecolabs fasta kemikalier, MetalClean, med vår innovativa Solidsafe doseringsutrustning. Denna unika teknik, som är särskilt framtagen för marknaden inom instrumentdisk, finns endast hos Ecolab. Se vår video och få reda på mer.

80to1
Varför välja fasta kemikalier

En fast kapsel är lika med 80 liter vanligt rengöringsmedel vilket minskar behovet av förvaringsutrymmen, manuell hantering och avfall. Dessutom leder färre behållarbyten till en snabbare arbetsgång. Det minskade exponerandet för vätskor innebär en säkrare arbetsmiljö.

BEVISAD EFFEKTIVITET MOT CJD
Så många som 237 per miljon av Storbritanniens befolkning kan ovetande gå med en inkubation av CJD . Det har bevisats i oberoende tester att MetalClean är effektivt, inte bara för att fysiskt ta bort prioner, utan även för att minska smittsamhet genom att förstöra möjligheten för felveckade prioner att föröka sig. Klicka här för att läsa mer.

Produkter och utrustning i Solidsafe-systemet

Närliggande lösningar