Please pay attention to the safety alert
MetalCleanPlus

MetalClean Plus

Koncentrerad och lättanvänd produkt för instrumentrengöring. Eftersom produkten tillhandahålls i en koncentrerad kapsel med SolidSafe-teknik ger den hög prestanda med låg skumning. Produkten är inte bara tillförlitlig utan också miljövänlig.

Produktinformation

MetalClean Plus erbjuder ett milt alkaliskt baserat högkoncentrerat fast rengöringsmedel för DI till mjuka vattenkvaliteter.

 

Egenskaper Fördelar
En unik blandning av aktiva alkaliska medel och en lågskummande formel Utmärkt rengöringsprestanda
Kan användas på anodiserat aluminium och titan God materialkompatibilitet för maximalt skydd för din värdefulla instrumentering vid upparbetning
Högkoncentrerad kemi, i en lätthanterlig kapsel på 4kg - motsvarigheten till 80 l koncentrerad vätska  Mindre vikt, mindre förvaringsutrymme, mindre avfall 
Används i ett speciellt fast system. Kapseln är helt genomsköljd när den är tom Ingen risk för läckage och spillning, mindre belastning för miljön

ANVÄNDNINGSOMRÅDE OCH ANVÄNDNING

MetalClean Plus är lämpligt för instrument och redskap av rostfritt stål, instrument i stål, optik, konventionell plast och material i anestesiutrustning.


BRUKSANVISNING

Rekommendationer:

3 - 10 ml/l av lösningen som produceras av SolidSafe Dispenser dras automatiskt via de alkaliskresistenta doseringspumparna i tvättdisinfektorn.  Välj program enligt tillverkarens instruktioner.

INGREDIENSER

MetalClean Plus: Natriumhydroxid, komplexbildare och hjälpämnen.

Produktstorlek Delnummer

MetalClean Plus Solid

2x 4kg capsule

3071060
SolidsafeSystemLoadingCapsule2_RGB
Solidsafe-systemet

Solidsafe-systemet kombinerar Ecolabs kemikalie i fast form – MetalClean – med vår innovativa Solidsafe doseringsutrustning. Denna unika teknik, som är särskilt framtagen för marknaden inom instrumentdisk, finns endast hos Ecolab.

Orderinformation

För ytterligare produktinformation, paketstorlekar och alla relevanta orderkoder, vänligen ladda ner produktbroschyren nedan.

Liknande erbjudanden

Liknande erbjudanden visas nedan:

NEDLADDNINGAR

För mer information om produkten, förpackningsstorlekar och alla relevanta orderkoder kan du ladda ner produktbroschyren nedan.

Healthcarereceptionarea550x310
SAMARBETA MED OSS

Ecolab Healthcare kan samarbeta med dig för att hjälpa till att öka effektiviteten, förbättra resultaten och minska risken för vårdrelaterade infektioner (VRI).

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev
Join our mailing list and be up-to-date on our newest innovations, webinars, events and lots more.