Affärsenheter

Health Care: Shield Medicare är marknadsledande inom specialistprodukter för föroreningskontroll för farmaceutisk, bioteknisk och medicinsk utrustning samt sjukvårdsutrustning över hela världen.

Institutional: Rengörings- och desinfektionsprodukter, program och tjänster för säker livsmedelshantering, hotell och restaurang, sjukvård, detaljhandel, fastighetsskötsel, inklusive maskindisk, tvättstugor, housekeeping, vattenbehandling, produkter för livsmedelssäkerhet, specialprodukter för kök och tvätt samt skötsel av pool och spa.

Health Care: Produkter och tjänster, däribland handtvätt för sjukvårdpersonal, kirurgisk scrubkräm, rengörings- och desinfektionsprodukter som används vid behandling av kirurgiska instrument samt desinfektion av hårda ytor.

Food & Beverage: Produkter för rengöring och sanering, utrustning, system och tjänster för jordbruksnäringen samt bearbetningsindustrin för drycker, bryggeri, läkemedel, mejeri, kött, fågel och livsmedel.

Textile Care: Produkter, program och tjänster för rengöring och sanering, däribland energilösningar för vattenåtervinning och system för datahantering, för kommersiella tvätterier för arbetskläder och linne samt sjukvårdsmarknader.

Back to Top