1. Hem
  2. Partnerskap för livsmedelssäkerhet

Vi ser fram emot att sammanstråla med dig vid 2020 GFSI-konferensen

Ecolab booth design for global food safety conference 2019
Visit us at Ecolab booth

Besök vårt bås vid GFSI 2020.

cobrandedlogoecolabgfsi
Join us at 2020 GFSI Conference in Seattle, Washington, USA
Ecolab food safety training
Specialsession
Check Back for 2020 information

FOOD SAFETY CULTURE AND TRAINING – THE ROGUE FACTOR: HUMAN BEHAVIOR

Du kan ha alla de rätta produkterna och processerna på plats för att skydda kunder, livsmedel och din organisation men ett misstag från en anställd kan sätta allt på spel.

Hur bemöter du utmaningar inom livsmedelssäkerhetskultur och utbildning i en miljö med hög personalomsättning, oförutsägbara attityder hos anställda, ständigt kostnadstryck, lite tid för utbildning och varierande effektivitet?

Delta vid ett samtal med Mary Wagner som delar med sig av sina upplevelser om hur man engagerar människor kring ett gemensamt mål, förvandlar organisationer, bygger avdelningar från start samt skapar en kultur genom en rad globala märkesföretag inom detaljhandeln och konsumtionsvaror.

Se på nära håll hur vetenskapen om lärande vänder på traditionell utbildning. Lyssna när Fasie Malherbe, President på Lobster Ink, pratar om att få lärdom från andra discipliner som människocentrisk design, storytelling, spelifiering och mikroutbildning. Livsmedelssäkerhetsutbildning kan dra fördel av korsbefruktning med det ultimata målet att optimera lärande för alla.

Missa inte denna viktiga specialsession som leds av Bob Sherwood, EVP för global institutionell livsmedelssäkerhet och folkhälsa på Ecolab.

Mary Wagner 2019 global food safety conference speaker at Ecolab special session
Mary Wagner

 PRESIDENT, MK WAGNER & ASSOCIATES

Fasie Malherbe Ecolab GFSI 2019 special session
Fasie Malherbe

PRESIDENT, LOBSTER INK

Bob Sherwood Ecolab GFSI 2019 special session
Bob Sherwood

EVP FÖR GLOBAL INSTITUTIONELL LIVSMEDELSSÄKERHET OCH FOLKHÄLSA

Livsmedelssäkerhet in handling

LIVSMEDELSSÄKERHET FRÅN JORD TILL BORD

Ecolab garanterar livsmedelssäkerhet från jord till bord runt hela världen för att skydda maten du äter.

logo for techstars ecolab farm to fork accelerator program
Accelerera JORD TILL BORD

Techstars program Jord till bord, som är medfinansierat av Ecolab och Cargill, är ett debutprogram för att identifiera entreprenörer och nystartade företag från hela världen som har innovativa idéer inom jordbruk, livsmedelsrelaterad digital teknik, livsmedelstillverkning och livsmedelssäkerhet.

Förbättrad livsmedelssäkerhet för en åldrande befolkning

Träffa Daisuke Kubota och hör hur han tillsammans med sitt team av Ecolab-experter bidrar till ökad livsmedelssäkerhet, minskande av spridning av infektioner och hur en ren och hälsosam miljö för boende på ett långvårdsboende.

Skyddar leverantörskedjan från jord till bord

Ecolab har kompetens kring många delar av livsmedelskedjan – från jord till bord – inom en rad olika industrier. Våra tjänster skyddar dina kunder från livsmedelsburna sjukdomar – med början från de växter som används för att tillverka maten och hela vägen till de livsmedelsbutiker och restauranger där den köps och konsumeras. Vårt mål är att utveckla ett robust och varaktigt partnerskap – byggt på förtroende och expertis – för att stärka ditt rykte när det gäller livsmedelssäkerhet.

Lär dig mer om hur vi samarbetar med din sektor nedan.

Ecolab GFSI food beverage mosaic
Livsmedelstillverkning och dryckesframställning
Ingenting är viktigare än världens matförsörjning. Och vår aptit för att hitta bättre lösningar inom livsmedelstillverkning är oändlig. Vi kan hjälpa dig att optimera alla aspekter av din livsmedelstillverkning eller dryckesframställning och leverera mätbara förbättringar av den operativa effektiviteten, anläggningens hållbarhet och produktsäkerheten.
Ecolab GFSI food retail mosaic
MATHANDELN
Vår kompetens inom mathandelsbranschen är baserad på att förbättra kundupplevelsen genom heltäckande lösningar för livsmedelssäkerhet, kvalitetssäkring och en ren, bakteriefri verksamhet. Lösningar som SaniSave och LmENTARY hjälper snabbköps-, lager- och stormarknadskedjor att garantera noggrann rengöring, men också att förenkla rengöringsprocessen ordentligt och göra besparingar och på så sätt öka vinsten genom användning av mindre arbetskraft, vatten och energi.
Ecolab GFSI food service mosaic
Restaurang och storkök
Våra restaurangkunder behöver sätt att säkerställa att deras grönsaker, frukt, is och andra livsmedelsprodukter inte gör människor sjuka. Våra program garanterar kundnöjdhet och stärker ditt varumärke genom lösningar som skyddar livsmedelssäkerheten, förbättrar effektiviteten och levererar exceptionell renlighet i hela din matverksamhet.
Ecolab GFSI pest elimination mosaic
Skadedjurs-bekämpning
Vi förstår vikten av att förebygga skadedjur innan de får chans att hota dina kunders säkerhet och skada ditt rykte. Ecolab Pest Elimination har mer än 30 års erfarenhet av skadedjursbekämpning. Vi erbjuder vetenskapligt bevisade metoder som personligen implementeras av servicespecialister med kunskap om ditt företag.