1. Hem
  2. Partnerskap för livsmedelssäkerhet

Vi ser fram emot att sammanstråla med dig vid 2020 GFSI-konferensen

Ecolab GFSI booth
Besök oss i Ecolab-montern

Besök oss i Ecolab-montern för att få veta mer om hur vi tillsammans kan öka livsmedelssäkerheten inom din organisation. Vår interaktiva upplevelse finns i utställningssal 17/19.

cobrandedlogoecolabgfsi
Besök oss på GFSI-konferensen 2020 i Seattle, Washington, USA
Specialsession: livsmedelssäkerhet och hållbarhet

Onsdagen den 26 februari 2020, 11.15–12.00

Läs mer om Ecolabs specialsession nedan.

Livsmedelssäkerhet och hållbarhet: ett nytt sätt att göra affärer på för att bemästra den kommande resursbristen

Specialsession om GFSI: 26 februari kl. 11.15–12 PST i Evergreen Ballroom, våning 1

I takt med att jorden blir varmare, torrare och mer oförutsägbar hjälper djärva nya metoder, digital teknik och ett tankesätt som hänger med i utvecklingen oss att säkerställa en säker global matförsörjning.

Världen förändras – snabbt. Befolkningen ökar, klimatet förändras och bristen på vatten blir allt större. I detta komplicerade landskap behöver företag nya metoder för att odla, tillverka, förvara och tillhandahålla mat av hög kvalitet och hålla den säker – på ett hållbart sätt. Vi måste hitta omvandlande metoder som kan hjälpa oss att ligga steget före utmaningarna som det snabbväxande och föränderliga livsmedelssystemet medför.

Vi måste helt klart förlita oss på digital teknik för att trappa upp de vanliga framstegen. Det har redan kopplat samman allt fler människor, sensorer och enheter. Det har skapat nya affärsmodeller och sociala nätverk, vilket har lett till nya ekosystem och förvandlat vår ekonomi. Och det kan hjälpa oss att föra hållbarheten och livsmedelssäkerheten framåt – samtidigt.

Gör oss sällskap under ett engagerande samtal med Mark Overland, Director, Global Certification på Cargill och John Carter, Area Europe Quality Director på Ferrero och diskutera hur denna omvandling påverkar organisationer längs hela leverantörskedjan samt hur andra företag kan lära sig av vad dessa framåttänkande varumärken gör.

Missa inte denna specialsession som modereras av Emilio Tenuta, Senior Vice President, Corporate Sustainability på Ecolab.

Emilio Tenuta

Emilio Tenuta
Senior Vice President, Corporate Sustainability

Mark Overland, Cargill

Mark Overland
Director, Certification på Cargill Food Safety, Quality, Regulatory

John Carter, Ferrero

John Carter
Area Europe Quality Director på Ferrero

Omvandla det främre ledet för att möjliggöra tillväxt

Session om GFSI: 26 februari kl. 3.45–5 p.m. PST i Cedar Ballroom, våning 2

Att hjälpa medarbetare i det främre ledet med teknik, information och utbildning kan ge en markant ökning i produktiviteten och minska riskerna. Men det kan vara en utmaning att nå och engagera dessa medarbetare.

Under denna interaktiva workshop kommer du att få lyssna på experter från Harvard Business Review – Analytics Services, McDonald's, Microsoft och Lobster Ink – som diskuterar hur man kan övervinna hinder och öka prestationerna i denna kritiska medarbetargrupp. Sessionen modereras av Lisa Robinson, Vice President, Global Food Safety & Public Health på Ecolab.

Cindy Jiang, McDonald's

Cindy Jiang
Senior Director of Global Food and Packaging Safety på McDonald's Corporation

Greg Jones, Microsoft

Greg Jones
Director of Retail & CPG Global Strategy på Microsoft

Alex Clemente, HBR

Alex Clemente
Managing Director på Harvard Business Review Analytic Services

Tim Nel, Lpbster Ink

Tim Nel
Grundare av Lobster Ink

Ecolab Global Food Safety Conference GFSI reception
Ecolabs mottagning under GFSI-konferensen

Gör Ecolab sällskap på The Lakehouse i Bellevue, WA där det bjuds på lokal mat, drinkar, vinprovning och trevliga samtal. Under mottagningen får du njuta av mat som är typisk för området och som tillagats av Jason Wilson som fått priset James Beard Award. The Lakehouse ligger två minuters promenad från Hyatt Regency – hotellet där konferensen hålls – och går att nå via skyway. Vi hoppas att vi ses där!

Datum: onsdagen den 26 februari
Tid: 6.30–9.30 p.m.
Plats: The Lakehouse (karta)
Lägg till evenemanget i din kalender

Träffa Ecolabs experter på GFSI

Våra experter på livsmedelssäkerhet och folkhälsa erbjuder expertis för att eliminera livsmedelsburna sjukdomar och säkerställa säkra livsmedel och på så sätt skydda människor och företag från risken med patogener.

Lisa Robinson
Vice President, Global Food Safety & Public Health

Robinson leder ett globalt nätverk med resurser inom livsmedelssäkerhet som är samordnade mellan avdelningar och ansvarar för det funkionella ledarkapet vad gäller Ecolabs strategi för livsmedelssäkerhet och folkhälsa.

Ruth Petran, PhD

Petran erbjuder teknisk expertis och rådgivning för interna och externa kunder vad gäller livsmedelssäkerhet och folkhälsa genom att identifiera nya trender inom livsmedelssäkerhet och nya kontrollstrategier.

Sima Hussein, CP-FS

Hussein övervakar utbildning och hanterar tillväxt, kvalitet och dataanalys vad gäller revisionstjänster för de mer än 340 000 revisioner som genomförs årligen av vår avdelning Food Retail Services. Hon har även nyligen lett arbetet inom prediktiva analyser vad gäller detaljhandeln för livsmedel.

Mandy Sedlak, RS/REHS

Sedlak ansvarar för svar till hälsomyndigheterna, svar inom livsmedelsburna sjukdomar och tolkning av livsmedelskoder samt erbjuder utbildning och rekommendationer som hjälper kunder att implementera god praxis och minska riskerna i den dagliga verksamheten.

Anna Starobin, CPFS, MD

Starobin ansvarar för livsmedelssäkerhet, miljötestning, utvärdering av utrustning, förebyggande av utbrott och återhämtning vid utbrott, regler, produktutveckling samt forskning för Ecolabs kunder inom snabbmat och återförsäljning av livsmedel i USA och internationellt.

Tatiana Lorca, PhD

Lorca ansvarar för utveckling av revisioner, utbildning, rådgivningstjänster och vetenskapligt stöd för leverantörskedjan, från gård till gaffel, och arbetar med flera interna avdelningar för att säkerställa att intern personal följer internationella certifieringsprogram inom livsmedelssäkerhet.

Perspektiv på livsmedelssäkerhet

Läs mer från våra experter och ledare om hur Ecolab tar sig an aktuella och framtida frågor som rör livsmedelssäkerheten i din bransch.

Our search returned no results.

Skyddar leverantörskedjan från jord till bord

Ecolab har kompetens kring många delar av livsmedelskedjan – från jord till bord – inom en rad olika industrier. Våra tjänster skyddar dina kunder från livsmedelsburna sjukdomar – med början från de växter som används för att tillverka maten och hela vägen till de livsmedelsbutiker och restauranger där den köps och konsumeras. Vårt mål är att utveckla ett robust och varaktigt partnerskap – byggt på förtroende och expertis – för att stärka ditt rykte när det gäller livsmedelssäkerhet.

Lär dig mer om hur vi samarbetar med din sektor nedan.

Livsmedelstillverkning och dryckesframställning
Ingenting är viktigare än världens matförsörjning. Och vår aptit för att hitta bättre lösningar inom livsmedelstillverkning är oändlig. Vi kan hjälpa dig att optimera alla aspekter av din livsmedelstillverkning eller dryckesframställning och leverera mätbara förbättringar av den operativa effektiviteten, anläggningens hållbarhet och produktsäkerheten.
MATHANDELN
Vår kompetens inom mathandelsbranschen är baserad på att förbättra kundupplevelsen genom heltäckande lösningar för livsmedelssäkerhet, kvalitetssäkring och en ren, bakteriefri verksamhet. Lösningar som SaniSave och LmENTARY hjälper snabbköps-, lager- och stormarknadskedjor att garantera noggrann rengöring, men också att förenkla rengöringsprocessen ordentligt och göra besparingar och på så sätt öka vinsten genom användning av mindre arbetskraft, vatten och energi.
Restaurang och storkök
Våra restaurangkunder behöver sätt att säkerställa att deras grönsaker, frukt, is och andra livsmedelsprodukter inte gör människor sjuka. Våra program garanterar kundnöjdhet och stärker ditt varumärke genom lösningar som skyddar livsmedelssäkerheten, förbättrar effektiviteten och levererar exceptionell renlighet i hela din matverksamhet.
Skadedjurs-bekämpning
Vi förstår vikten av att förebygga skadedjur innan de får chans att hota dina kunders säkerhet och skada ditt rykte. Ecolab Pest Elimination har mer än 30 års erfarenhet av skadedjursbekämpning. Vi erbjuder vetenskapligt bevisade metoder som personligen implementeras av servicespecialister med kunskap om ditt företag.