1. Hem
  2. Partnerskap för livsmedelssäkerhet

Vi ser fram emot att sammanstråla med dig vid 2020 GFSI-konferensen

Ecolab GFSI booth
Besök oss i Ecolab-montern

Besök oss i Ecolab-montern för att få veta mer om hur vi tillsammans kan öka livsmedelssäkerheten inom din organisation. Vår interaktiva upplevelse finns i utställningssal 17/19.

cobrandedlogoecolabgfsi
Besök oss på GFSI-konferensen 2020 i Seattle, Washington, USA
Specialsession
Kom tillbaka för information om 2020

Onsdagen den 26 februari 2020, 11.15–12.00

Perspektiv på livsmedelssäkerhet

Läs mer från våra experter och ledare om hur Ecolab tar sig an aktuella och framtida frågor som rör livsmedelssäkerheten i din bransch.

Our search returned no results.

Skyddar leverantörskedjan från jord till bord

Ecolab har kompetens kring många delar av livsmedelskedjan – från jord till bord – inom en rad olika industrier. Våra tjänster skyddar dina kunder från livsmedelsburna sjukdomar – med början från de växter som används för att tillverka maten och hela vägen till de livsmedelsbutiker och restauranger där den köps och konsumeras. Vårt mål är att utveckla ett robust och varaktigt partnerskap – byggt på förtroende och expertis – för att stärka ditt rykte när det gäller livsmedelssäkerhet.

Lär dig mer om hur vi samarbetar med din sektor nedan.

Livsmedelstillverkning och dryckesframställning
Ingenting är viktigare än världens matförsörjning. Och vår aptit för att hitta bättre lösningar inom livsmedelstillverkning är oändlig. Vi kan hjälpa dig att optimera alla aspekter av din livsmedelstillverkning eller dryckesframställning och leverera mätbara förbättringar av den operativa effektiviteten, anläggningens hållbarhet och produktsäkerheten.
MATHANDELN
Vår kompetens inom mathandelsbranschen är baserad på att förbättra kundupplevelsen genom heltäckande lösningar för livsmedelssäkerhet, kvalitetssäkring och en ren, bakteriefri verksamhet. Lösningar som SaniSave och LmENTARY hjälper snabbköps-, lager- och stormarknadskedjor att garantera noggrann rengöring, men också att förenkla rengöringsprocessen ordentligt och göra besparingar och på så sätt öka vinsten genom användning av mindre arbetskraft, vatten och energi.
Restaurang och storkök
Våra restaurangkunder behöver sätt att säkerställa att deras grönsaker, frukt, is och andra livsmedelsprodukter inte gör människor sjuka. Våra program garanterar kundnöjdhet och stärker ditt varumärke genom lösningar som skyddar livsmedelssäkerheten, förbättrar effektiviteten och levererar exceptionell renlighet i hela din matverksamhet.
Skadedjurs-bekämpning
Vi förstår vikten av att förebygga skadedjur innan de får chans att hota dina kunders säkerhet och skada ditt rykte. Ecolab Pest Elimination har mer än 30 års erfarenhet av skadedjursbekämpning. Vi erbjuder vetenskapligt bevisade metoder som personligen implementeras av servicespecialister med kunskap om ditt företag.