Juvervård

Förhindra juverinfektioner och vårda spenarna är en av de mest kostnadseffektiva medlen att förbättra mjölkproduktionen och ekonomin på mjölkgården. Spenvård med professionella biocid produkter anses som den enskilt viktigaste åtgärden i ett kontroll program mot juverinfektioner.

Vi hjälper dig att skydda dina mjölkkor från smittsamma sjukdomar genom att förhindra kontaminering vid mjölkning med rekommendationer för professionell mjölkhygien, med ett hög prestanda spenvårdsprogram och med brett verkande desinficerande lösningar. Skydd mot miljö-mastiter erhålls bäst genom en ren och torr närmiljö samt med vårt lantbruks bio-säkerhetsprogram och genom att använda våra speciella före och efter mjölknings spenvårdslösningar.

Alla Ecolabs spenvårdsprodukter innehåller hudförbättrande komponenter, som exempelvis motverkar cellavlossning, är fuktighetsbevarande och mjukgörarande, bevarar en frisk hud under svåra miljömässiga förhållanden, minskar angreppspunkter för bakterier och som maximerar mjölkavkastningen från kon. Spenvårdsprodukter som fyller behovet av ett ökat skydd mot mastiter vid mjölkningstillfället, snabbare genomströmning av kor under mjölkningen och en bättre komfort för mjölkaren. Ecolab har utvecklat ett brett utbud av tekniska lösningar som är enkla att använda

 

Back to Top