Hand- och hudvård

Ecolabs produkter för handdesinfektion, hand- och kroppstvätt, hudlotioner och antiseptiska medel för hud uppfyller kraven för dagens skiftande behov inom hand- och hudvård. Olika formuleringar passar för olika behov: krav på att kunna användas ofta, bekvämlighet, olika hudtyper och särskilda krav för högriskområden och individer. Våra hand- och hudvårdsprodukter är enkla att använda och väl accepterade av personalen. Med hög acceptans bland personalen får du en bättre handhygien, vilket minskar risken för infektioner och korskontaminering.

Vi erbjuder också ett fullt sortiment av handdesinfektionsmedel som alla uppvisar en snabb, bredspektral antimikrobiell effekt, mjukgörande handvård och en praktisk variation av storlekar och format. Du kan också välja den antimikrobiella profil, produktform, mjukgörare och storlek som bäst passar dina behov.

All handdesinfektion från Ecolab uppfyller kraven för hygienisk och kirurgisk handdesinfektion. Våra produkter är effektiva vid väldigt korta kontakttider och säkerställer att desinfektionsnivån bibehålls även när tiden är begränsad i pressade situationer.

Vid flitig användning skyddar vårt mjukgörande system huden från att torka ut och våra väggmonterade pumpar ger en noggrann och exakt dosering.

 

[Translate to Sweden:] Programs & Products

Back to Top