Personlig hygien

Inom mat- och dryckesbranschen har livsmedelssäkerhet högsta prioritet. Livsmedelssäkerhet utgör kulmen av flera hygieninsatser där alla hanterats professionellt och konsekvent. Livsmedelssäkerhet är inte förhandlingsbart.

Effektiv hantering av personlig hygien är en avgörande komponent för livsmedelssäkerheten. Eftersom fysisk kontakt mellan människor är så vanligt förekommande, är det förmodligen den mest kritiska hygieninsatsen i en produktionsmiljö. Överföring av patogener från en mänsklig bärare är mer trolig än någon annan form av korskontaminering.

Vårt utbud inkluderar funktionella och effektiva hygienslussar som kombinerar handtvätt, desinfektion och stövelrengöring med en ingångskontroll. Vi erbjuder kompletterande väggdispensrar som ger ekonomisk och exakt dosering av en mängd olika handrengörings-, handdesinfektions- och handvårdsprodukter för att uppfylla kraven från olika produktionsmiljöer.

Ecolabs program för anläggningshygien är anpassade till de högsta möjliga nivåerna av livsmedelssäkerhet.  Vi analyserar, konsulterar, presenterar och levererar. Våra program är utformade av professionella för professionella och omfattar branschens bredaste utbud av applikationer. Med Ecolab som din partner har du tillgång till en kombination av beprövade teknologier, tillämpad kemi och oöverträffad expertis, byggd och utvecklad specifikt för livsmedels- och dryckesbranschen.

Back to Top