1. Nalco Waters hemsida

Ecolabs vägledning om det nya coronaviruset (COVID-19)

Ecolab följer utbrottet av coronavirus (COVID-19) nära och erbjuder vägledning för att bidra till att minska risken för infektion.

Klicka här för information.

Vi uppfinner nya sätt för vattenhantering

Från den stund då vattnet kommer in på en anläggning till dess att det går tillbaka ut i naturen är detta vatten en viktig del i kundens affärsverksamhet. Vi använder expertis och innovation för att hjälpa dem att hantera sitt vatten – och mäta framgång en droppe i taget. Vi använder expertis och innovation för att hjälpa dem hantera sitt vatten - och mäta framgång en droppe i taget.

Senaste NYHETERNA

Our search returned no results.

 

 

VATTEN ÄR NYCKELN TILL VÅR EXISTENS.

På Nalco Water hjälper vi verksamheter runt om i världen att skydda denna viktiga resurs. Vi samarbetar med företag inom olika branscher och utvecklar tillsammans lösningar för just deras vattenbehov och affärsmål.

 

 

 

Rent vatten för framtida generationer

Se när John Holden från tv-serien ”Earth”, som sänds på Discovery Channel, besöker Naperville i Illinois för att ta reda på hur Nalco Water hjälper företag att spara vatten för planeten.

Framgångshistorier från kunder

Läs mer om hur vi hjälper våra kunder att lösa sina utmaningar

Our search returned no results.

VIDEOGALLERI

EN FÖRSÄKRAN OM EN LJUS FRAMTID FÖR GEOTERMISK ENERGI

Vi är inställda på att hjälpa den geotermiska industrin att minska sin miljöpåverkan och samtidigt kunna leverera högsta möjliga effektivitet och tillförlitlighet.