Vi uppfinner nya sätt för vattenhantering

Från den stund då vattnet kommer in på en anläggning till dess att det går tillbaka ut i naturen är detta vatten en viktig del i kundens affärsverksamhet. Vi använder expertis och innovation för att hjälpa dem att hantera sitt vatten – och mäta framgång en droppe i taget. Vi använder expertis och innovation för att hjälpa dem hantera sitt vatten - och mäta framgång en droppe i taget.

eROI är den exponentiella kapitalavkastning vi erbjuder våra kunder genom förbättrad prestanda, operativ effektivitet och hållbar påverkan.

Mätning är en oerhört viktig del i processen som vi använder för att leverera exponentiella resultat. Det är en metod som gör det möjligt för våra kunder att spåra det totala levererade värdet från Ecolabs lösningar – från att öka produktiviteten och prestandan till att minska driftskostnaderna och främja effektiviteten, samtidigt som man uppnår hållbarhetsmål och har en positiv inverkan på världen.

Senaste nytt

 

VATTEN ÄR NYCKELN TILL VÅR EXISTENS.

På Nalco Water hjälper vi verksamheter runt om i världen att skydda denna viktiga resurs. Vi ingår partnerskap med företag från ett stort antal olika branscher, där vi arbetar sida vid sida för att ta fram lösningar för just deras vattenbehov och företagsmål.

 

Rent vatten för framtida generationer

Se när John Holden från tv-serien ”Earth”, som sänds på Discovery Channel, besöker Naperville i Illinois för att ta reda på hur Nalco Water hjälper företag att spara vatten för planeten.

Framgångshistorier från kunder

Läs mer om hur vi hjälper våra kunder att lösa sina utmaningar

No Events found

System Assurance for Paper Mills

Nalco Water Paper customers rest assured knowing they are protected 24/7/365 with our System Assurance Center (SAC) service. When an issue arises in the mill, our SAC service kicks in as an extra layer of protection providing around-the-clock system monitoring and helping our customer's operations run smoothly.

The Nalco Water SAC alerts the local team when levels in boilers are low. Allowing us to trouble shoot with customers remotely and return levels back to normal quickly.

Featured Mining Programs

No Events found

VIDEOGALLERI

Vi säkerställer en ljus framtid för geotermisk energi

Vi hjälper den geotermiska industrin att minska sin miljöpåverkan – och samtidigt uppnå högsta möjliga effektivitet och tillförlitlighet.

Featured Mineral Processing Solutions