Snabba fakta om Ecolab

kundanläggningar
Nästan 3 miljoner
kundanläggningar
history
99-årig historia
av innovation
patent
Mer än 10 000 patent
associates
47 000 medarbetare

Inklusive 25 000 medarbetare inom försäljning och service samt 1 200 forskare, ingenjörer och tekniska experter

donations
Mer än 40 miljoner dollar har donerats

Tack vare produktdonationer, Ecolab Foundation, donationer från företaget samt donationer och frivilligarbete från anställda under 2021

Partnerskap som hjälper oss att hitta lösningar på globala utmaningar

Hos Ecolab är detta vad vi gör bäst. Våra 47 000 medarbetare tillhandahåller heltäckande, vetenskapligt baserade, datadrivna insikter och förstklassig service för att främja livsmedelssäkerheten, säkerställa rena och trygga miljöer, optimera vatten- och energiförbrukningen samt hjälpa närmare tre miljoner kundanläggningar i över 170 länder att öka sin operativa effektivitet och hållbarhet.

Vi finns överallt där vi kan göra skillnad

Från restauranger och hotell till kraft- och tillverkningsanläggingar hjälper Ecolabs mer än 25 000 sälj- och servicepartner – den största och bäst utbildade direkta sälj- och servicekåren i branschen – kunderna att lösa utmaningar inom rengörings-, steriliserings-, vatten- och energihantering. Många av världens mest kända varumärken förlitar sig på Ecolab vad gäller operativ effektivitet, produktintegritet och renommé. Se områden där vi är verksamma.

Anpassad service

Ecolabs främsta marknadsfördel utgörs av vår branschledande försäljnings- och servicestyrka. Varje kundutmaning är unik, och det är därför våra 25 000 fältpartner samarbetar med kunderna på deras anläggningar och tillhandahåller personliga råd och tjänster. Våra experter använder en rigorös process för att samla in information, applicera avancerad teknik, omvärdera processer och hitta lösningar på våra kunders unika ekonomiska, sociala och miljömässiga utmaningar.

Bakom varje medarbetare på fältet finns ett team av forskare, vetenskapsmän, ingenjörer, regelverksspecialister och andra experter som arbetar outtröttligt med att hantera kundernas utmaningar, utveckla nya lösningar och uppfylla de behov som uppstår. Se våra lösningar.

Innovativa lösningar

Ecolab har en lång historia av innovation. Vår strategi baseras på kemi, digital teknik och service för att tillhandahålla enastående kundvärde. Vårt team med 1 200 forskare, ingenjörer och tekniska experter skapar branschledande lösningar som är ansvarsfullt anskaffade och utvecklade med särskild hänsyn till deras inverkan på människa och miljö. Med hjälp av vår expertis inom kärnteknologier, däribland antimikrobiella medel, dispensering och övervakning, personlig hygien och vårdhygien, polymer, ytaktiva ämnen, kemikalier i fast form, vattenhantering och dataanalys, bidrar vi till att förbättra den operativa effektiviteten, produktkvaliteten och säkerheten för våra kunder. Läs mer om vår expertis och innovation.

Vårt syfte och vår vision

Vi förs samman av vårt syfte att göra världen till en renare, säkrare och mer hälsosam plats, och hjälper företag att lyckas samtidigt som vi skyddar människor och viktiga resurser. Vår vision är att vara världsledande inom teknologier och tjänster inom vatten, hygien och bakteriedödande medel för att tillhandahålla det allra viktigaste – rent vatten, säkra livsmedel och hälsosamma miljöer.

Vi lyckas när våra kunder lyckas.

 

Ecolab finns överallt där det spelar roll. Det vi gör – och hur vi gör det – spelar roll överallt.

Framgångshistorier från kunder

Läs mer om hur Ecolab samarbetar med våra globala kunder för att tillhandahålla omfattande lösningar, databaserade insikter och service på plats för att främja säkra livsmedel, rena miljöer, optimerad vatten- och energiförbrukning samt förbättrad operativ effektivitet.

2018 Corporate Sustainability Report Colgate-Palmolive toothpaste facility image
Colgate-Palmolive: spara vatten, främja produktivitet

Colgate-Palmolive samarbetade med Ecolab för att förbättra effektiviteten och hållbarheten i företagets rengörings- och steriliseringsprocesser på anläggningen i Guanajuato, Mexiko.

2018 Corporate Sustainability Report ADM Archer Daniels Midland facility image
ADM: hjälp att spara 2,3 miljarder gallon vatten

För att minska verksamhetskostnaderna markant och samtidigt nå sina hållbarhetsmål implementerade ADM Ecolabs teknik och automatisering på sina anläggningar världen över.

2018 Corporate Sustainability Report SAP data center customer image
SAP: optimera säker vattenhantering på datacenter

SAP samarbetade med Ecolab för att implementera en holistisk metod inom vattenbehandling som minimerar risken för legionellabakterier.

 

Vårt varumärke inom vatten

aboutuspicnalco
Nalco Water

Nalco Water, ett av Ecolabs företag, erbjuder innovativa lösningar för vattenbehandling och -hantering, processförbättringar och utsläppskontroll, samt optimerar produktkvalitet och driftkostnader för våra kunder samtidigt som vi minskar deras miljöpåverkan.