Snabba fakta om Ecolab

kundanläggningar

Nästan 3 miljoner
kundanläggningar

history

+100-årig historia
av innovation

patent

Mer än 10 000 patent

associates

Över 48 000 medarbetare

Inklusive 26 000 medarbetare inom försäljning och service samt 1 100 forskare, ingenjörer och tekniska experter

donations

18,5 miljoner dollar har donerats

Tack vare produktdonationer, Ecolab Foundation, donationer från företaget samt donationer och frivilligarbete från anställda under 2023

Skydda människor och viktiga resurser

Hos Ecolab är detta vad vi gör bäst. Våra 48 000 medarbetare bygger vidare på hundra år av innovation för att erbjuda omfattande, vetenskapsbaserade lösningar, datadrivna insikter och service i världsklass för att främja livsmedelssäkerheten, bibehålla rena och säkra miljöer samt optimera vatten- och energiförbrukningen för miljontals kunder i mer än 170 länder runt om i världen.

Vi hjälper kunderna att lyckas 

Från restauranger och hotell till kraft- och tillverkningsanläggingar hjälper Ecolabs mer än 25 000 sälj- och servicepartner – den största och bäst utbildade direkta sälj- och servicekåren i branschen – kunderna att lösa utmaningar inom rengörings-, steriliserings-, vatten- och energihantering. Många av världens mest kända varumärken förlitar sig på Ecolab vad gäller operativ effektivitet, produktintegritet och renommé. Se områden där vi är verksamma.

Anpassad service

Ecolabs främsta marknadsfördel utgörs av vår branschledande försäljnings- och servicestyrka. Varje kundutmaning är unik, och det är därför våra 25 000 fältpartner samarbetar med kunderna på deras anläggningar och tillhandahåller personliga råd och tjänster. Våra experter använder en rigorös process för att samla in information, applicera avancerad teknik, omvärdera processer och hitta lösningar på våra kunders unika ekonomiska, sociala och miljömässiga utmaningar.

Bakom varje medarbetare på fältet finns ett team av forskare, vetenskapsmän, ingenjörer, regelverksspecialister och andra experter som arbetar outtröttligt med att hantera kundernas utmaningar, utveckla nya lösningar och uppfylla de behov som uppstår. Se våra lösningar.

Innovativa lösningar

Ecolab har en lång historia av innovation. Vår strategi baseras på kemi, digital teknik och service för att tillhandahålla enastående kundvärde. Vårt team med 1 200 forskare, ingenjörer och tekniska experter skapar branschledande lösningar som är ansvarsfullt anskaffade och utvecklade med särskild hänsyn till deras inverkan på människa och miljö. Med hjälp av vår expertis inom kärnteknologier, däribland antimikrobiella medel, dispensering och övervakning, personlig hygien och vårdhygien, polymer, ytaktiva ämnen, kemikalier i fast form, vattenhantering och dataanalys, bidrar vi till att förbättra den operativa effektiviteten, produktkvaliteten och säkerheten för våra kunder. Läs mer om vår expertis och innovation.

Framgångshistorier från kunder

Läs mer om hur Ecolab samarbetar med våra globala kunder för att tillhandahålla omfattande lösningar, databaserade insikter och service på plats för att främja säkra livsmedel, rena miljöer, optimerad vatten- och energiförbrukning samt förbättrad operativ effektivitet.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga aktiviteter hittades


Så här hjälpte vi våra kunder under 2023:

Vårt varumärke inom vatten

aboutuspicnalco

Nalco Water

Nalco Water, ett av Ecolabs företag, erbjuder innovativa lösningar för vattenbehandling och -hantering, processförbättringar och utsläppskontroll, samt optimerar produktkvalitet och driftkostnader för våra kunder samtidigt som vi minskar deras miljöpåverkan.