Institutional Photography hotel restaurant field associate manager

Vi levererar renhet där det betyder mest

Oavsett bransch hittar vi säkra, hållbara och lättimplementerade lösningar som ger renare och sundare miljöer. Från labbet där vi studerar nya patogener till restaurangerna, hotellen och sjukhusen där vi äter, bor, arbetar och tillfrisknar – Ecolab erbjuder omfattande, vetenskapsbaserade lösningar för att främja god hygien i våra kunders verksamheter.


Hygienexpertis

Phase II HHCM Equipment January 2020

Handhygien

Rena händer är säkra händer. Läs mer om våra program och protokoll för handhygien.

Olson Photo Shoot

Hygien och förebyggande av infektioner

Program och lösningar som bidrar till att hålla operationssalar och patientrum rena och minskar risken för vårdrelaterade infektioner.

Komplett hygien och dekontaminering

Lösningar och expertkunskaper för renrum, läkemedelstillverkning och egenvårdsbranschen.

Filling Line Sterile FIll Neutral Detergent with Operatives_550x310.jpg

Nya patogener och risken för mikrobiell kontaminering

De smittämnen som orsakar sjukdom och ohälsa utvecklas hela tiden. Våra studier av nya patogener hjälper kunderna att förbereda sig och reagera när problem uppstår.


Vår målsättning är att tvätta 90 miljarder händer och tillhandahålla säker sjukvård för 116 miljoner människor om året senast år 2030, och därmed förebygga 1,7 miljoner infektioner.


60 miljarder

tvättade händer
 


15 miljoner

patientrum
rengjorda


1 miljard

hotellrum rengjorda 
med Ecolabs produkter

Hälso- och hygienlösningar

Lär mer om hur Ecolabs miljövänliga rengörings- och hygienlösningar skapar en ren miljö för att driva bättre efterlevnadsvärden och hälsosammare och säkrare miljöer för kunder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med lösningar i fokus hittades

Vår expertis i verkligheten

Sunda samarbeten hjälper våra kunder att öka renligheten.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga framgångshistorier i fokus hittades.


Resurser i fokus

Virus

Mikrobiella risker

Oavsett om du behöver detaljerad information om specifika organismer du är orolig för, råd om rengöringsprodukter eller tips för att öka livsmedelssäkerheten och förhindra infektioner på din anläggning är vi din betrodda källa.
scientist_handheld_machine.png

COVID-19-RESURSER

Ecolab finns här för att bidra genom att dela med oss av vår expertis om COVID-19. Vi kan hjälpa dig att avgöra vilka desinficeringsprodukter, riktlinjer för rengöring och åtgärdsplaner som passar din verksamhet bäst.