1. Hem
  2. Om
  3. Områden där vi är verksamma
Vi gör skillnad i alla branscher

Vi arbetar bakom kulisserna på närmare 3 miljoner kundanläggningar runt om i världen, där vi hjälper våra kunder att lösa sina operativa utmaningar, minska sin miljöpåverkan och skydda sina varumärken. Våra 45 000 medarbetare erbjuder omfattande lösningar, datadrivna insikter och personlig service för att främja livsmedelssäkerhet, bibehålla rena och säkra miljöer, optimera vatten- och energiförbrukningen och förbättra den operativa effektiviteten och hållbarheten för kunder i mer än 170 länder.

VÅR MÅLSÄTTNING ÄR ATT BLI DIN MEST VÄRDEFULLA SAMARBETSPARTNER

Ecolabs 25 000 medarbetare inom försäljning och service utgör branschens största och mest välutbildade försäljnings- och servicestyrka. Varje dag skickar vi ut våra experter till kundanläggningar runt om i världen, på företag i över 40 branscher.

På anläggningarna bevakar våra fälttekniker olika system och tekniker, för att samla in information och säkerställa att de fungerar korrekt, delar med sig av bästa praxis, erbjuder utbildning, främjar säkerhet, löser problem och hjälper kunderna att få ut så mycket som möjligt av våra produkter och program. Varje besök ökar vår insikt om kundens verksamhet – grunden för att kunna ge praktiska rekommendationer om hur de kan öka tillfredsställelsen hos sina kunder och anställda, hålla sina livsmedel säkra, öka sin operationella effektivitet, uppnå hållbarhetsmål, förbättra säkerheten och skydda sitt varumärkes rykte.