Group of Ecolab Institutional associates

Globala institutioner

Ecolabs verksamhet för institutioner erbjuder allsidiga produkter och program som uppfyller våra kunders behov – från restauranger, hotell och äldrevårdsavdelningar till skolor, kommersiella byggnader och militäranläggningar. Vi hjälper våra kunder att skydda och stärka sina varumärken samt att säkerställa att deras gäster är trygga och nöjda.

Byggnader och anläggningar

Erbjuder heltäckande omvårdnad för alla de platser som människor behöver använda – så att alla på din anläggning får en ren, trygg och behaglig miljö.

Restaurang och storkök

Säkerställ att gästerna blir nöjda och stärk ditt varumärke med hjälp av lösningar som skyddar livsmedelssäkerheten, förbättrar effektiviteten och erbjuder exceptionell rengöring för hela din verksamhet.

Hotell

Du ger förstklassig service till dina gäster och vi finns här för att ge resultat i världsklass, från hotellrummen till köket, från poolen till lobbyn – vi hjälper dig skydda de platser där dina gäster äter, sover, arbetar och roar sig.

Tvätterier

Vi erbjuder anläggningsbaserade tvätterier med avancerade kemikalier, utrustning och dosering för att säkerställa förstklassiga resultat i kombination med optimal effektivitet och hållbarhet.

Äldrevård

Vi hjälper dig bemöta de höga förväntningar som de boende och deras familjer har, utan att glömma bort regelefterlevnad och dina verksamhetsresultat. Våra heltäckande system hjälper dig att leverera en trygg, vårdande, behaglig gemensam plats för dina boende, besökare och anställda.


Relaterade framgångshistorier

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga berättelser hittades


Institutionslösningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga lösningar hittades