Government550

Offentlig sektor

Vi kan hjälpa dig att skydda hälsan och välbefinnandet för dem som befinner sig i byggnaden, samtidigt som verksamheten drivs på ett hållbart sätt. Våra lösningar för bland annat rengöring och sterilisering, luftkvaliteten inomhus och vattenbehandling gör driften av din anläggning smidig och säker.

Exempel på myndighetslösningar

TotalHygiene
Handtvålar, desinfektionsmedel och lotion

Ecolab erbjuder flytande och skummande handtvål, desinfektionsmedel och lotioner som håller dina anställda och gäster trygga och friska. Vårt handhygiensystem kombinerar bakteriedödande kemi med teknik och utbildning, vilket leder till optimala handtvättsvanor.

Mer
hallwaytolobby
Matt- och golvrengöring

Ecolab erbjuder överlägsna kommersiella golvvårds- och rengöringslösningar för boenden och allmänna utrymmen, inklusive heltäckningsmattor, trägolv, laminat och möbeltyger.

Mer
clean and shining tile floor
Fastighetsskötsel

Professionella rengöringsprodukter och -program för kontorsbyggnader, lägenhetskomplex, fabriker och lagerlokaler. Ecolab erbjuder ett komplett utbud av kommersiella rengöringsmedel, -utrustning och -utbildning.

Mer
Maskindisk

Ecolab erbjuder system för maskindisk som sparar vatten och energi, utan att kompromissa med diskresultatet. Vi lär ut och befäster bästa praxis vad gäller maskindisk med hjälp av utbildning och material på webbplatsen för system med fast eller flytande maskindiskmedel.

Mer

Lösningar för byggnader och anläggningar

No related solution pages were found.