Ecolab 100th Anniversary logo

Mediacenter

Välkommen till Ecolabs Mediacenter, platsen där vi samlar våra senaste nyheter, expertbloggar och företagspublikationer så att du kan hålla dig uppdaterad om hur vi samarbetar för att skydda människor och livsviktiga resurser. 

 

Senaste nytt

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga aktiviteter hittades

Navigering

Fakta om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betrodd partner för miljontals kunder, är en global ledare inom hållbarhet som erbjuder lösningar och tjänster inom vatten, hygien och förebyggande av infektioner för att skydda människor och viktiga resurser. Genom att bygga vidare på hundra år av innovation uppnår Ecolab en årsförsäljning på 15 miljarder dollar. Företaget har 48 000 medarbetare och är verksamt i mer än 170 länder runt om i världen. Företaget erbjuder omfattande, vetenskapsbaserade lösningar, datadrivna insikter och service i världsklass för att främja livsmedelssäkerheten, bibehålla rena och säkra miljöer samt optimera vatten- och energiförbrukningen. Ecolabs innovativa lösningar förbättrar den operativa effektiviteten och hållbarheten för kunder i livsmedels-, sjukvårds-, life science-, hotell- och industribranscherna.


48000

Totalt antal partner

170

Länder som betjänas

1200

Forsknings- och utvecklingsspecialister

16

Teknikcenter över hela världen

Vill du prata med vårt mediateam?

Om du tillhör pressen och vill tala med en chef eller expert på Ecolab om vårt åtagande kring att skapa en positiv framtid kan du fylla i formuläret så kontaktar någon från mediateamet dig.

Formulär för mediafrågor till Ecolab

Om du behöver hjälp med Ecolabs produkter eller tjänster kan du kontakta kundservice.

* visar obligatoriska fält

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.