1. Hem
  2. Om
  3. Våra verksamheter
aboutourbusinesses

Våra verksamheter

I över 90 år har vi arbetat bakom kulisserna för att hålla livsmedel säkra, förebygga infektionsspridning och skydda viktiga resurser. Och idag gör vi mer än någonsin.

Vilka vi är

Ecolab är den globala ledaren inom lösningar och tjänster på områdena vatten, hygien och förebyggande av infektioner. Företag inom restaurang och storkök, livsmedelstillverkning, hotell, sjukvård och tillverkning världen över väljer Ecolabs produkter och tjänster för att hålla sina miljöer rena och säkra, bedriva sin verksamhet på ett effektivt sätt och uppnå sina hållbarhetsmål.

fbbusiness
Livsmedelstillverkning och dryckesframställning
Ecolab tillhandahåller oöverträffad expertis och ett heltäckande utbud av lösningar som bidrar till ökad livsmedelssäkerhet och produktkvalitet, förbättrad hållbarhet samt större operativ effektivitet för såväl företag som hanterar och tillverkar mat och dryck som för mejeribönder och tillverkare av läkemedel och kosmetika över hela världen.
mer
healthcarebusiness
Sjukvård
Inom sjukvården erbjuder Ecolab särskilt framtagna lösningar för alla våra kunder, från akutvården till räddningstjänsten. Vårt åtagande är att tillhandahålla innovativa lösningar som bemöter de utmaningar som just din verksamhet står inför – överallt där det gör skillnad.
mer
institutionalbusiness
Institutioner
Ecolabs verksamhet för institutioner erbjuder allsidiga produkter och program som uppfyller våra kunders behov – från restauranger, hotell och långvårdsavdelningar till skolor, kommersiella byggnader och militäranläggningar.
mer
districtenergy
Nalco WATER

Vår vatten- och processdivision hjälper kunderna att minska sin förbrukning av energi, vatten och andra naturresurser, förbättra luftkvaliteten, minimera utsläppen i miljön samt öka produktiviteten och förbättra slutprodukterna, samtidigt som de förbättrar sina ekonomiska resultat.

mer
RoyalPerformance
Textilvård
På Ecolab är vi medvetna om de utmaningar som kommersiella tvättinrättningar står inför för att tillgodose behoven hos verksamheter inom sjukvården, hotellbranschen, restaurangtextilier och fabriksindustrin. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkra din framgång och erbjuder personlig service, expertråd och förstklassiga produkter som hjälper din verksamhet att uppnå bästa möjliga resultat.
mer