CruiseShips550

Kryssningsfartyg

Från hytten till bubbelpoolen, övre däck till personalutrymmet, vi hjälper dig att hålla hela ditt fartyg rent och tryggt, skapa nöjdare kunder och optimera dina affärsresultat – allt på ett så hållbart sätt som möjligt.

Ecolabs lösningar för boenden

Att gästerna är nöjda är avgörande för din framgång. Redan från det ögonblick då dina gäster kommer in i lobbyn har de har höga förväntningar på sin vistelse. Ecolab hjälper dig att förhöja gästernas upplevelse med heltäckande lösningar för allt från källaren till takåsen världen över.

EbolaVirus

Infektionsprevention

Med branschledande program för förebyggande av infektioner och smittämneskontroll har vi på Ecolab unika möjligheter att hjälpa våra kunder minimera risken för utbrott av influensa, ebola, och enterovirus 68 (EV-D68). Vi erbjuder ett stort antal olika lösningar som följer rekommendationerna från Världshälsoorganisationen och smittskyddsinstitut när det gäller produkter för handhygien, rengöring och desinfektion, utbildning med mera.

Nedladdningar

Broschyr om boendeprogrammet

Här på Ecolab tar vi fram innovativa produkter som utför mer med en mindre insats, vilket hjälper dig att öka din operativa effektivitet samtidigt som du erbjuder dina gäster den standard de förväntar sig.

Referensguide för boendeprogrammet

Att gästerna blir nöjda och att verksamheten drivs effektivt är avgörande för din framgång – och Ecolab kan hjälpa dig att höja ribban på båda områdena. Våra heltäckande lösningar för kommersiell rengöring och desinfektion, i kombination med oöverträffad service och expertutbildning gör Ecolab till det naturliga valet för alla behov som rör ditt boende.