Livsmedelstillverkning

Livsmedelstillverkning

Förbättra livsmedelskvaliteten och -säkerheten

Skydda ditt varumärke samtidigt som du förbättrar både livsmedelssäkerheten och produktkvaliteten med Ecolabs innovationer för livsmedelstillverkare. Utnyttja skräddarsydda lösningar för livsmedelstillverkning som minskar riskerna i produktionen, optimerar den operativa effektiviteten och minimerar miljöpåverkan. Läs om hur du kan uppnå dina mål inom livsmedelssäkerhet med hjälp av innovativa rengöringsprogram, kontamineringsförebyggande åtgärder, övervakning och stöd när incidenter uppstår.

Operativ
effektivitet

Samarbete för att producera säkra livsmedel

Vårt gemensamma mål är att producera säkra livsmedel av hög kvalitet, som tillverkas på ett så effektivt, ansvarsfullt och lönsamt sätt som möjligt. Läs mer om hur Ecolab kan hjälpa dig att optimera din verksamhet med hjälp av våra branschledande lösningar för livsmedelstillverkning.

VeggieWash550x310
Antimikrobiell behandling för processvattnet – kontakt med livsmedel

Tsunami™ 100 är en EPA-registerad antimikrobiell vattentillsats som minskar patogenhalten i processvatten. Läs mer om hur Tsunami fungerar i vattenrännor på anläggningar för frukt- och grönsaksbearbetning.

Antimikrobiell behandling för jordbruksprodukter
Skydda ditt varumärke och öka livsmedelssäkerheten och produktkvaliteten med Ecolabs innovationer för bearbetning av jordbruksprodukter, inklusive antimikrobiella, rengörings- och steriliseringslösningar. Inled ett samarbete med Ecolab för att få tillgång till skräddarsydda lösningar för bearbetning av jordbruksprodukter som minskar riskerna i livsmedelsproduktionen, optimerar den operativa effektiviteten och minimerar miljöpåverkan.

 

DrySanDuo_ImageforWebsite
DRYSAN™ DUO rengörings- och desinfektionsmedel 
DrySan™ Duo är ett torrt sanerings- och rengöringsmedel i brukslösning och har registrerats av amerikanska EPA. Den här 2-i-1-produkten är särskilt framtagen för att ta sig an de utmaningar som livsmedels- och dryckesbranschen länge har kämpat med när det gäller rengöring i torra produktionsmiljöer. DrySan Duo är effektivt mot flera olika mikroorganismer och kan förenkla rengöringsprocessen. Ingen sköljning krävs och produkten kan användas både på ytor som kommer i kontakt med livsmedel och ytor som inte gör det.
Mer
Service i världsklass
Upplev skillnaden med Ecolab. Som din betrodda partner tillhandahåller vi en unik kombination av service i världsklass, heltäckande lösningar och oöverträffade branschkunskaper runt om i världen, via lokala kontor. Vi hjälper dig att känna dig trygg i vetskapen om att din verksamhet inte är sårbar.

Utvalda lösningar för livsmedelstillverkning

Clean In Place Solutions
Clean in place-lösningar (CIP)

Optimera din CIP-process för att hjälpa till att minska vatten- och energiförbrukningen genom vårt sortiment av CIP-produkter och utformade system.

Mer
Ecolab-utbildning
Omfattande utbildningslösningar inom livsmedelssäkerhet är utformade för att hjälpa dig att skydda dina kunder, ditt rykte och ditt syfte. Från e-lärande och klassrumsutbildning till specialiserad support på plats – ditt företag kommer att dra nytta av vår kompetens i världsklass.

Framgångshistorier inom livsmedelstillverkning

Läs om hur vi har löst utmaningarna för våra kunder inom livsmedelstillverkning och dryckesframställning.

No featured success stories were found.

Våra lösningar för livsmedelstillverkning

Läs om hur våra lösningar kan hjälpa dig att överbrygga dina utmaningar.

No related solution pages were found.