1. Hem
  2. Om
  3. Områden där vi är verksamma
  4. Food & Beverage Processing
  5. Livsmedelstillverkning
Livsmedelstillverkning

Livsmedelstillverkning

Sterilisering och vattenprestanda

Skydda era varumärken och förbättra livsmedelssäkerheten och produktkvaliteten med Ecolabs innovationer för livsmedelstillverkare. Få tillgång till specialiserade lösningar för livsmedelsbranschen som minskar riskerna vid livsmedelstillverkning, optimerar den operativa effektiviteten och minimerar miljöpåverkan. Lär dig hur du kan uppnå dina mål för livsmedelssäkerhet med hjälp av kontamineringsförebyggande åtgärder, övervakning och stöd vid händelserespons.

Operativ
effektivitet

LIVSMEDELSSÄKERHET

Samarbetar för att framställa
Livsmedelssäkerhet

Vårt mål är att producera säkra livsmedel av god kvalitet som framställs så effektivt, ansvarsfullt och lönsamt som möjligt.  Läs mer om hur ett samarbete med Ecolab kan gynna dig.

lösningar för färska jordbruksprodukter
Ecolabs antimikrobiella tvättvatten bidrar till ökad matkvalitet och minskning av patogenhalterna. Tsunami 100 är en EPA-registrerad antimikrobiell vattentillsats som minskar patogener i behandlat vatten. OMRI-certifierad för ekologisk produktion i alla stora hanteringssteg. Det minskar jäst, mögel och bakterier på ytor.
Rengöringslösningar för torra processer
torra rengöringslösningar
Branschen för livsmedelstillverkning och dryckesframställning har länge utmanats av rengöring och sterilisering i miljöer som är torra eller med låg fuktighet. De vanliga lösningarna kräver mycket fysiskt arbete och är ofta inte särskilt effektiva, utan riskerar både livsmedelssäkerhet och kvalitet liksom produktivitet och personalens säkerhet. Ecolab har utvecklat en revolutionär teknik som hjälper er ta tag i dessa utmaningar.
service i världsklass
Upplev skillnaden med Ecolab. Som din betrodda partner tillhandahåller vi en unik kombination av service i världsklass, heltäckande lösningar och oöverträffade branschkunskaper runt om i världen, via lokala kontor. Vi hjälper dig att känna dig trygg i vetskapen om att din verksamhet inte är sårbar.

 

framgångshistorier inom livsmedelstillverkning

Läs om hur vi har löst utmaningarna för våra kunder inom livsmedelstillverkning och dryckesframställning.

Our search returned no results.

våra lösningar för livsmedelstillverkning

Läs om hur våra lösningar kan hjälpa dig att överbrygga dina utmaningar.

Our search returned no results.

ecolab-utbildning
Omfattande utbildningslösningar inom livsmedelssäkerhet är utformade för att hjälpa dig att skydda dina kunder, ditt rykte och ditt syfte. Från e-lärande och klassrumsutbildning till specialiserad support på plats – ditt företag kommer att dra nytta av vår kompetens i världsklass.