CommericalBuildings550

Handels- och industrifastigheter

Få de resultat du behöver – och tryggheten i att veta att din anläggning är skyddad och hållbar – genom att samarbeta med Ecolab.

Håll din anläggning ren och välfungerande med våra lösningar för rengöring och desinfektion, luftkvaliteten inomhus, behandling av varmt och kallt vatten, skadedjursbekämpning med mera.

Exempel på kommersiella lösningar

hallwaytolobby
Matt- och golvrengöring

Ecolab erbjuder överlägsna kommersiella golvvårds- och rengöringslösningar för boenden och allmänna utrymmen, inklusive heltäckningsmattor, trägolv, laminat och möbeltyger.

clean and shining tile floor
Fastighetsskötsel
Professionella rengöringsprodukter och -program för kontorsbyggnader, lägenhetskomplex, fabriker och lagerlokaler. Ecolab erbjuder ett komplett utbud av kommersiella rengöringsmedel, -utrustning och -utbildning.
TotalHygiene
Handtvålar, desinfektionsmedel och lotion

Ecolab erbjuder flytande och skummande handtvål, desinfektionsmedel och lotioner som håller dina anställda och gäster trygga och friska. Vårt handhygiensystem kombinerar bakteriedödande kemi med teknik och utbildning, vilket leder till optimala handtvättsvanor.

Maskindisk

Ecolab erbjuder system för maskindisk som sparar vatten och energi, utan att kompromissa med diskresultatet. Vi lär ut och befäster bästa praxis vad gäller maskindisk med hjälp av utbildning och material på webbplatsen för system med fast eller flytande maskindiskmedel.

Ecolab Partner Training Program
Personalutbildningsprogram

Ett omfattande utbildningsprogram för anläggningar som förenklar personalutbildningen och hjälper dig att optimera initieringen av nya medarbetare, minska utbildningskostnaderna och personalomsättningen, samt uppnå ökad konsekvens och effektivitet. Dess flexibla design gör att det fungerar även när utbildningsbehoven förändras och programmet är utformat för att passa vuxna deltagare.

Ecolabs broschyr för kommersiella byggnader och anläggningar:
Löser dina tuffaste utmaningar.

Du lägger ner mycket möda på att hålla dina kunders lokaler rena och trygga. Från golvvård och fastighetsskötsel till specialprodukter för kök, vi erbjuder kompletta lösningar för kommersiella byggnader så att du kan uppnå ännu högre renlighetsstandarder.

Lösningar för byggnader och anläggningar

No related solution pages were found.