BSC Cleaner using Rapid Multi Surface Disinfectant Cleaner spray bottle and blue microfiber use on exterior glass door high touch point

Handels- och industrifastigheter

Samarbeten med anläggningar för att hjälpa dem att skapa rena, hälsosamma platser som inger förtroende och främjar medarbetarnas hälsa, säkerhet och produktivitet.

Exempel på kommersiella lösningar

hallwaytolobby

Matt- och golvrengöring

Ecolab erbjuder överlägsna kommersiella golvvårds- och rengöringslösningar för boenden och allmänna utrymmen, inklusive heltäckningsmattor, trägolv, laminat och möbeltyger.

Mer
clean and shiny tile floor

Fastighetsskötsel

Professionella rengöringsprodukter och -program för kontorsbyggnader, lägenhetskomplex, fabriker och lagerlokaler. Ecolab erbjuder ett komplett utbud av kommersiella rengöringsmedel, -utrustning och -utbildning.

Mer
TotalHygiene

Handtvålar, desinfektionsmedel och lotion

Ecolab erbjuder flytande och skummande handtvål, desinfektionsmedel och lotioner som håller dina anställda och gäster trygga och friska. Vårt handhygiensystem kombinerar bakteriedödande kemi med teknik och utbildning, vilket leder till optimala handtvättsvanor.

Maskindisk

Maskindisk

Ecolab erbjuder system för maskindisk som sparar vatten och energi, utan att kompromissa med diskresultatet. Vi lär ut och befäster bästa praxis vad gäller maskindisk med hjälp av utbildning och material på webbplatsen för system med fast eller flytande maskindiskmedel.

Lösningar för byggnader och anläggningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga lösningar hittades