Blue Background with 1L bottle outline of Maxx Synbiotic with white text saying Maxx Synbiotic

Maxx Synbiotic-sortimentet

Effektiv, hållbar rengöring med långvarig effekt

Ecolab presenterar det revolutionerande Maxx Synbiotic-sortimentet som inte bara ger omedelbara rengöringsresultat utan fortsätter att rengöra dag efter dag.


  • Resurseffektivitet – 50 miljarder mikrober i varje flaska ger effektivare rengöring, vilket i slutändan leder till bättre resultat som varar längre och en enklare, snabbare rengöringsprocess för personalen. För bästa möjliga resultat.
  • Tuff mot lukt – Maxx Synbiotic bryter aktivt ner källan till lukter och avlägsnar aktivt ämnen som kan orsaka dålig lukt i framtiden. För en kontinuerligt fräsch miljö som du kan lita på.
  • Snäll mot planeten – En biologiskt nedbrytbar lösning som upprätthåller en naturlig mikrobbalans och har en positiv inverkan på vår planet efter användning. För en mer hållbar framtid.
  • Bygger på vetenskap – För en mer kraftfull framtid.

Registrera dig på vår utskickslista

Fyll i dina uppgifter nedan och bocka för rutan ”Ja, jag vill gärna ha e-postmeddelanden” längst ner för att registrera dig på vår utskickslista och få de senaste uppdateringarna om Maxx Synbiotic-sortimentet.

Registrera dig idag

Registrera dig på vår utskickslista så får du nyheter om Maxx Synbiotic först av alla.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.