Livsmedelssäkerhet är essentiellt

Varför är livsmedelssäkerhet viktigt?

Dagens leverantörskedja för livsmedel sträcker sig över landsgränser och hav. I takt med att den blir längre och mer komplicerad ökar behovet av korrekt livsmedelshygien och förebyggande av livsmedelsburna sjukdomar. För att garantera säkra livsmedel siktar företag runtom i världen mot att implementera proaktiva, effektiva lösningar för livsmedelssäkerhet från jord till bord - Ecolab kan hjälpa dem att hitta de rätta lösningarna.

Säker livsmedelsproduktion

Ecolab stödjer sina kunders engagemang för livsmedelssäkerhet genom att erbjuda produkter, tjänster och expertis för att eliminera livsmedelsburna patogener, förbättra livsmedelshygien samt för att hålla livsmedel säkra i produktionsanläggningar, restauranger och storkök samt i detaljhandelsföretag för livsmedel.

Innovativa teknologier för säkra livsmedel

Våra innovativa lösningar för livsmedelssäkerhet ger våra kunder möjlighet att vara strategiska och proaktiva. Genom användning av realtidsdataövervakning kan de agera och skydda sig mot utmaningar inom livsmedelshygien och samtidigt förbättra produktkvalitet och optimera produktiviteten.

 

fruit in boxes_image.psd

Framgångshistorier inom livsmedelssäkerhet

Läs mer om hur Ecolab ingår partnerskap med kunder inom livsmedelsindustrin för att förebygga livsmedelsburna sjukdomar med våra teknologier för livsmedelssäkerhet, rengöring och desinfektion.

No Events found

Innovationer för säkra livsmedel

Utforska våra livsmedelssäkerhetsteknologier och innovationer som kan hjälpa din organisation att hantera livsmedelssäkerhetsrisker och lösa behov av rengöring och hygien.

No Events found

Perspektiv på livsmedelssäkerhet

Läs mer från våra experter och ledare om hur Ecolab tar sig an aktuella och framtida frågor som rör livsmedelssäkerheten i din bransch.

No Events found

 

Skydd av livsmedelskedjan från bondgård till gaffel

food supply chain diagram

Ecolab har kompetens kring många delar av livsmedelskedjan – från jord till bord – inom en rad olika industrier. Våra livsmedelssäkerhets- och rengöringsteknologier håller dina kunder skyddade från livsmedelsburna sjukdomar – från fabrikerna som används för att producera livsmedel till matvarubutiker och restauranger där de köps och konsumeras. Vårt mål är att utveckla ett robust och varaktigt partnerskap – byggt på förtroende och expertis – för att stärka ditt rykte när det gäller livsmedelssäkerhet.

Lär dig mer om hur vi samarbetar med din sektor nedan.

FoodBevProcessing
Livsmedelstillverkning och dryckesframställning

Ingenting är viktigare än världens matförsörjning. Och vår aptit för att hitta bättre lösningar inom livsmedelstillverkning är oändlig. Vi kan hjälpa dig att optimera alla aspekter av din livsmedelstillverkning eller dryckesframställning och leverera mätbara förbättringar av den operativa effektiviteten, anläggningens hållbarhet och produktsäkerheten.

Appleandgrapesicon
MATHANDELN

Vår kompetens inom mathandelsbranschen är baserad på att förbättra kundupplevelsen genom heltäckande lösningar för livsmedelssäkerhet, kvalitetssäkring och en ren, bakteriefri verksamhet. Våra lösningar för livsmedelsbutiker hjälper stormarknads-, lager- och varuhuskedjor säkerställa genomgående rengöring men förenklar även rengöringsprocessen och bidrar till besparingar i resultaträkningar genom minskad användning av arbetskraft, vatten och energi.

diningseticonwithwineglass
Restaurang och storkök

Våra restaurangkunder behöver sätt att säkerställa att deras grönsaker, frukt, is och andra livsmedelsprodukter inte gör människor sjuka. Våra program garanterar kundnöjdhet och stärker ditt varumärke genom lösningar som skyddar livsmedelssäkerheten, förbättrar effektiviteten och levererar exceptionell renlighet i hela din matverksamhet.

food pest elimination
Skadedjurs-bekämpning

Vi är fast beslutna att höja standarden. Ecolab tar skadedjursbekämpning till nästa nivå och använder våra expertkunskaper för att lösa branschens besvärligaste utmaningar på det här området. Med vår proaktiva personal och innovativa företagsanda skyddar vi dig idag, samtidigt som vi utvecklar nya och bättre lösningar för att skydda dig imorgon.

Lösningar för livsmedelssäkerhet

Lär mer om hur våra lösningar för livsmedelssäkerhet hjälper våra kunder att eliminera skadedjur, minska vattenförbrukningen, förbättra livsmedelssaniteringen och säkerställa livsmedelssäkerheten i olika industrier.

No Events found