Tillgänglighetsutlåtande

Vårt åtagande inom tillgänglighet

Ecolab brinner för tillgänglighet, mångfald och inkluderande. Vår målsättning är att alla människor ska kunna använda vår webbplats. Oavsett om du använder hjälpteknik som en skärmläsare, ett förstoringsglas, programvara för röstigenkänning eller växelteknik vill vi se till att ditt besök på ecolab.com blir en upplevelse som uppfyller löftet vi ger med varumärket ”Everywhere It Matters™”.

Åtgärder

Vi vidtar ett antal olika åtgärder och lägger resurser på att öka tillgängligheten för vår webbplats.

Kontinuerliga insatser

Trots att vi är stolta över de förändringar vi redan har infört och de som är på gång, ser vi på Ecolab tillgänglighet som någonting vi behöver arbeta kontinuerligt med.  Det betyder att:

  • vi arbetar med att säkerställa att vi uppfyller eller presterar bättre än riktlinjerna för tillgänglighet för webbinnehåll (WCAG) 2.0, nivå AA
  • vi samarbetar både med specialister inom tillgänglighet och användarvänlighet, och med människor som själva har funktionshinder för att se till att vår webbplats fungerar korrekt och att vi gör mer än att bara följa lagstadgade riktlinjer
  • vi hela tiden försöker hitta nya sätt att förbättra funktionaliteten, hastigheten och tillgängligheten.

Feedback

Du får gärna kontakta oss om du har synpunkter eller förslag på hur vi kan förbättra tillgängligheten för vår webbplats.

Granskning

Ecolab har anlitat Allyant för att granska, revidera och förbättra tillgängligheten för vår webbplats.

Reviewed by Allyant for Accessibility

Har du ett funktionshinder eller har du frågor eller förslag om ADA-webbplatsens tillgänglighet för funktionshindrade?

Om din fråga handlar om ett annat ämne än webbplatsens tillgänglighet för funktionshindrade kan du besöka sidan Kontakta oss och fylla i formuläret som finns där.

* visar obligatoriska fält

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.