1. Hem
  2. Expertis och innovation
Vår innovation är att kombinera kemi, digital teknik och service för att erbjuda oslagbart värde för våra kunder

Vårt team med 1 200 forskare, ingenjörer och tekniska experter skapar branschledande lösningar som är ansvarsfullt anskaffade och utvecklade med särskild hänsyn till deras inverkan på människa och miljö. Med våra expertkunskaper inom kärnteknologier, inklusive digitala lösningar, antimikrobiella medel, dosering och övervakning, personlig hygien och vårdhygien, polymerer, ytaktiva ämnen, fasta kemikalier, vattenhantering och dataanalys hjälper vi våra kunder att förbättra sin operativa effektivitet, produktkvalitet och säkerhet.

När vi utvecklar nya produkter lägger vi stor vikt vid hållbarhet, där vi fokuserar på ansvarsfullt utvalda ingredienser, människors hälsa och miljöpåverkan under produktens livscykel. Vi är fast beslutna att bemöta de utmaningar vi står inför idag – samtidigt som vi utvecklar nya lösningar som hjälper våra kunder att ligga i framkant.

Ecolabs expertis

Forskning, utveckling och teknik

För att uppnå det vi föresatt oss när det gäller innovation har vi ett globalt team med experter och tekniska specialister inom ett stort antal olika områden, däribland kemi, metallurgi, mikrobiologi, entomologi, kemisk ingenjörsvetenskap, förpackningar, mekanik, digital/mjukvaruutveckling och elektroteknik.

Scientists gathered around an experiment
Industry Expertise

Ecolabs experter hjälper till att utveckla lösningar för säkerhet och framgång i alla våra verksamheter och når kunder över hela världen. De presenterar på globala konferenser, delar sina kunskaper om bästa praxis med andra ledande personer inom sitt område och får nya lärdomar från dem, vilket leder till innovationer och samarbeten som hjälper oss att göra världen renare, tryggare och hälsosammare.

Våra innovationer ger resultat

Från förpackningar och kemikalier till avancerade analysmetoder och digital teknik – vi försöker hela tiden hitta nya sätt att hjälpa våra kunder runt om i världen i deras strävan efter att göra sina verksamheter mer lönsamma, effektiva och hållbara.

SMARTPOWER™

SMARTPOWER är ett nytt maskindiskprogram som kombinerar innovativ kemi och avancerade molnbaserade datortjänster för att hjälpa restauranger att minska behovet av upprepad diskning med 60 procent, vilket sparar såväl vatten som energi och personalkostnader.

Scrub Free Bathroom Cleaner and Disinfecting System

Badrumsrengöringssystemet Scrub Free gör städningen lättare, snabbare och säkrare med hjälp av avancerad kemi och en ergonomiskt utformad spraybehållare för skum.  

OMNI™ Heat Exchanger Performance Program

Produktionskapaciteten (megawatt) och effektiviteten (värmeeffekt) hos kraftverk beror till största delen på hur väl ytkondensorn fungerar, eftersom denna är en mycket viktig komponent i kylvattensystemet.

Våra innovationer leder till kundframgångar

No Events found

1200

forskare, ingenjörer och tekniska specialister

90+

tillverkningsanläggningar

16

globala teknikcenter

9400+

patent