Ecolab Long Term Care Holding Hands

Långvård

Ecolab är en betrodd partner inom vårdhygien och förebyggande av infektioner som hjälper inrättningar för långvård och äldreboenden att förbättra arbetskraftens flexibilitet, bygga upp en optimal verksamhet, främja välbefinnande och väcka förtroende hos boende, familjer och anställda med hjälp av rena, hälsosamma utrymmen.
Ecolab Long Term Care brochure 2021
Läs mer om hur Ecolab kan hjälpa er att skapa en attraktiv gemenskap för boende och anställda – samtidigt som ni får hjälp att hantera potentialen vad gäller intäkter och det slutgiltiga resultatet.

Utvalda lösningar för långvård

Städning inom långvården
Att de som bor hos dig är nöjda och att verksamheten drivs effektivt är avgörande för din framgång. Våra heltäckande lösningar för städning och desinfektion, i kombination med oöverträffad service och expertutbildning, gör att Ecolab kan erbjuda allt du behöver för att uppfylla samtliga rengöringsbehov som finns.
Handvård

Korrekt handhygien motverkar spridning av infektioner och livsmedelsburna patogener, så att både personalen och gästerna känner sig trygga och håller sig friska. Vårt handhygiensystem kombinerar effektiva kemikalier med teknik och professionell utbildning för att öka efterlevnaden.

 

TM_Laundry
Tvätt på anläggningen
Ecolab arbetar tillsammans med dig och tar fram ett tvättsystem för just din anläggning. Med högeffektiva kemikalier och utrustning hjälper vi dig att kontrollera totalkostnaden för tvätt, inklusive vatten- och energiförbrukning. Ditt tvättprogram ska ge fräscha, mjuka och hygieniskt rena resultat, samtidigt som driftkostnaderna minskas.
Maskindisk

Ecolab utnyttjar de senaste innovationerna för att ta fram lösningar särskilt anpassade till just din verksamhet, med en övergripande helhetssyn som hjälper dig att uppnå de rena resultat som kunderna förväntar sig, samtidigt som du sparar vatten, energi och, i slutänden, pengar.

CarpetCare1
Mattvård
hallwaytolobby
Golvvård
Liquidwarewashingfinal
Handdisk

 

ElderlyWomanwithDaughter
Skadedjursbekämpning för långvården
vattenhantering
Vattenhantering
Dishmachinelease3
Diskmaskiner

Begäran om information om långvård

Skicka in detta formulär för att bli kontaktad och få mer information om Ecolabs lösningar för långvård

* visar obligatoriska fält

Genom att klicka på ”Ja, jag vill gärna ha e-postmeddelanden” samtycker du till att Ecolab skickar erbjudanden, uppdateringar och annan information till dig via e-post. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.

För att avsluta din prenumeration eller upptäcka andra möjligheter att få information om produkter och tjänster som kanske intresserar dig, besök vårt prenumerationscenter.