Ecolab Long Term Care Holding Hands

Samarbete för att skydda äldrevårdsinrättningar​

Vi hjälper äldrevårdsinrättningar att erbjuda rena, sunda utrymmen som främjar välmående och skapar trygghet.

Som en betrodd partner inom rengöring, desinficering och förebyggande av infektioner hjälper Ecolab äldrevårdsinrättningar och pensionärsboenden att erbjuda en högre nivå av renlighet och avancerade hygienprotokoll för hela verksamheten. Vi brinner för att förbättra säkerheten, tillfredsställelsen bland de boende och att främja regelefterlevnad. För att göra detta arbetar vi bakom kulisserna, ute i verksamheten och tillsammans med kunderna för att optimera och förbättra hygienresultat och -rutiner.

Utvalda äldrevårdsprogram:

washing hands in small kitchen sink

Omfattande handhygien

Ecolab erbjuder en mängd olika flytande och skummande tvålar, desinfektionsmedel och lotioner. Vi har utformat ett handhygiensystem som hjälper er att enklare göra god handhygien till en del av verksamheten på äldrevårdsinrättningen eller seniorboendet. 

Foodservice Expertise - Kitchen

Städning och renhållning för kök

Robusta rutiner för livsmedelssäkerhet, städning och renhållning i kök är avgörande för att lyckas i livsmedelsbranschen. Vårt omfattande program för köksutrymmen kombinerar innovativa produkter med vår expertis inom livsmedelssäkerhet för att hjälpa dig att bibehålla högsta möjliga renlighetsnivå och på så sätt skydda de boende, företagets rykte och verksamheten. 

Ecolab Expert examining a dishmachine in the Ecolab rental program

Ecolabs hyrprogram för diskmaskiner

Från kostnadsbesparingar och personlig service till regelefterlevnad inom hälsa och säkerhet – vårt hyrprogram för diskmaskiner erbjuder innovativ teknik och support 24/7 som hjälper er att sänka de totala kostnaderna för verksamheten.


Ecolab Science Certified™-program för seniorboenden

Räkna med Scientific Clean™

Ecolab Science Certified table tent on a dining table in a long term care facility

Ecolab Science Certified™ är ett omfattande, vetenskapsbaserat folkhälso- och livsmedelssäkerhetsprogram som utformats med operativ effektivitet i åtanke för att hjälpa er att erbjuda en högre renlighetsnivå. Programmet kombinerar branschledande desinfektions- och steriliseringsmedel, detaljerad utbildning, utförliga föreskrifter samt regelbundna genomgångar.

Tillsammans kan vi skapa renare, säkrare rutiner och öka förtroendet bland både medarbetarna och de boende.

Omfattande lösningar för äldrevård

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga lösningar hittades