LongTermCare550

Långvård

Våra heltäckande lösningar för rengöring, regelefterlevnad, säkerhet och drift hjälper dig att säkerställa att dina gäster har det bekvämt och tryggt, samtidigt som du maximerar effektiviteten och minimerar kostnaderna. Vi tillhandahåller personlig service och support, branschledande innovationer och kompletta lösningar.

Exempel på vårdlösningar

Städning inom långvården
Att de som bor hos dig är nöjda och att verksamheten drivs effektivt är avgörande för din framgång. Våra heltäckande lösningar för städning och desinfektion, i kombination med oöverträffad service och expertutbildning, gör att Ecolab kan erbjuda allt du behöver för att uppfylla samtliga rengöringsbehov som finns.
Handvård

Korrekt handhygien motverkar spridning av infektioner och livsmedelsburna patogener, så att både personalen och gästerna känner sig trygga och håller sig friska. Vårt handhygiensystem kombinerar effektiva kemikalier med teknik och professionell utbildning för att öka efterlevnaden.

 

TM_Laundry
Tvätt på anläggningen
Ecolab arbetar tillsammans med dig och tar fram ett tvättsystem för just din anläggning. Med högeffektiva kemikalier och utrustning hjälper vi dig att kontrollera totalkostnaden för tvätt, inklusive vatten- och energiförbrukning. Ditt tvättprogram ska ge fräscha, mjuka och hygieniskt rena resultat, samtidigt som driftkostnaderna minskas.
Maskindisk

Ecolab utnyttjar de senaste innovationerna för att ta fram lösningar särskilt anpassade till just din verksamhet, med en övergripande helhetssyn som hjälper dig att uppnå de rena resultat som kunderna förväntar sig, samtidigt som du sparar vatten, energi och, i slutänden, pengar.

A long term care aid assisting an elderly woman.
Ecolabs broschyr för kunder inom långvården

Våra program är särskilt framtagna för långvårdsinrättningar. Våra produkter bidrar till att förbättra hälsan och tryggheten för de som bor hos dig, samtidigt som de hjälper dig att uppnå högsta möjliga operativa effektivitet.

 

CarpetCare1
Mattvård
hallwaytolobby
Golvvård
Liquidwarewashingfinal
Handdisk

 

ElderlyWomanwithDaughter
Skadedjursbekämpning för långvården
vattenhantering
Vattenhantering
Dishmachinelease3
Diskmaskiner