AdvaCareBrochure

Sjukvårdstvätterier

Ecolabs textilvårdsexperter skapar och levererar värde med hjälp av en kraftfull kombination av personlig service, kemikalier, utrustning, information och processkunskaper, utformad för att ge lägsta möjliga totalkostnad. Ecolab har omfattande kunskap om och erfarenhet av sjukvården och använder detta för att ta fram lösningar utformade för att hjälpa vårdinrättningar att säkerställa patientsäkerhet.

Tvättprogram och -produkter

P40 EU
Performance40

Fantastiska tvätt- och desinfektionsresultat vid 40 °C? Ja, med Performance40 är detta möjligt.  Lågtemperaturprocessen är skonsam mot fibrer och färger och garanterar längre livslängd för textilier, bättre färg, minskad vatten- och energiförbrukning, avlägsnande av otrevliga lukter och högre vithetsnivå. Lösningen är helt fosfatfri och har miljömärkningen Svanen. 

Nurse with towels
Performance60
Ecolab sätter standarden när det gäller energieffektivitet, kvalitet, minskade kostnader för vatten, energi och drift samt garanterad desinfektion.  Utmärkta tvättresultat och ökad produktivitet uppnås med en kombinationen av Ecolabs emulsionsteknik och den blekande och desinficerande produkten Ozonit Performance. Oöverträffade sköljresultat och smutsborttagning vid 60 °C!

Turbocleansafe
Turbo Clean & Safe  

Varsam desinfektion av textilier vid bara 30 °C! Avlägsnar effektivt obehaglig lukt med hjälp av en kombination av ett milt flytande tvättmedel med en fräsch doft och ett varsamt desinfektions- och blekmedel. Säkerställer bästa möjliga hygien- och renlighetsstandard för långvårdsavdelningar och vårdhem. 

PROTEX360°

Tvättskyddsprogram med integrerade lösningar som gör tvättverksamheten säker och effektiv både när det är dags att öppna igen efter COVID-19-pandemin och på längre sikt.

Den rätta partnern för sjukvårdstvätterier

Dina kunder inom sjukvården vill göra allt de kan för att skydda sina patienter. Att förebygga vårdrelaterade infektioner är nödvändigt för att en vårdinrättning ska bli framgångsrik. Med de många smittkällor som finns inom sjukvården kan patienterna bara skyddas när alla möjligheter till överföring har kontrollerats.

Personlig service och specialisthjälp

  • Engagerad service på anläggningen som tillhandahålls av branschens största team av sjukvårdsexperter.
  • Styrkan i ett team som inkluderar vetenskapsmän, ingenjörer och branschspecialister med detaljerad teknisk kunskap, erfarenhet och laboratorieanalyser som kan lösa även dina största utmaningar.
  • Från vatten- och energioptimering till lagenliga lösningar för rening av avloppsvatten – vi kan hjälpa dig att hantera resurser på nya sätt så att du kan uppnå mer med lägre förbrukning.

Revolutionerande lösningar för rengöring, sterilisering och desinfektion

 Högpresterande, hållbara produkter som gör rent redan vid första tillfället. Vi levererar de bästa tvättresultaten för textilier inom sjukvården som kan uppnås idag.

Detaljerade expertkunskaper om tunneltvättmaskiner

Med hjälp av Ecolabs breda kunskaper om sjukvården och vår långa erfarenhet av att skapa smartare tvättlösningar hjälper vi våra kunder att sköta fler tunneltvättmaskiner än någon annan i branschen. Vår unika verktygslåda för felsökning ger våra välutbildade tunneldoktorer möjlighet att ställa en detaljerad diagnos och hitta en snabb och korrekt lösning. Vi utför service på fler tunneltvättmaskiner än någon annan – och hjälper dig att få ut mesta möjliga av din maskin.

Korrekt, tillförlitlig dosering

Våra innovativa doseringsbehållare sparar tid och pengar genom att leverera även små doser korrekt. Ökad doseringstillförlitlighet uppnås genom att flödet kontrolleras för att säkerställa att kemikalierna når maskinen, vilket betyder att du kan lita på oss när det gäller att hitta lösningar som smidigt passar in i dina befintliga system och ger oöverträffade resultat.

Med Ecolab som partner garanteras en ren anläggning och rena människor

När allt som kommer i kontakt med dina nytvättade textilier är noggrant steriliserat och desinficerat kan även tvätteriet hållas rent. Ecolab erbjuder ett antal olika produkter för att sterilisera och desinficera din anläggning och förebygga korskontaminering av rena textilier. Från vagntvätt och golvrengöring till bakteriedödande servetter, ytbehandlingsmedel, handtvättmedel för personalen och mycket mer.

När du samarbetar med Ecolab kan du berätta för dina kunder inom sjukvården att du desinficerar hela din verksamhet för att hjälpa dem att minska risken för vårdrelaterade infektioner – och försäkra dem om att de gör allt i sin makt för att skydda sina patienter.

Vi vet att din högsta prioritet är att ta hand om dina kunder och därmed är det vår också. Be din Ecolab-representant om ytterligare information om hur vi kan hjälpa dig att utöka din verksamhet med kunder inom sjukvården.

Vatten- och energibesparingslösningar
För sjukvårdstvätterier

No related equipment pages were found.