Meat and Poultry on a cutting board

Kött, fågel, fisk och bearbetning

Livsmedelssäkerhet och renhållning

Nalco Water hjälper er att förbättra effektiviteten på anläggningen och hantera krävande regelverk genom att tillhandahålla ett holistiskt vattenprogram som är särskilt utformat för kött-, fisk- och fågelbearbetningsbranschen. Utöver kemikalier utnyttjar vi toppmoderna tekniker, datadrivna insikter och branschexpertis för att optimera era vattensystem och ge ökad insikt och kontroll.

Samarbete för att främja
Livsmedelssäkerhet

Vårt gemensamma mål är att producera säkra livsmedel av hög kvalitet, som tillverkas på ett så effektivt, ansvarsfullt och lönsamt sätt som möjligt. Läs mer om hur ett samarbete med Ecolab kan gynna dig.

Still shots from application of Exelerate TUFSOIL promotional video

Exelerate™ TUFSOIL

Kraftfullt rengörings- och avfettningsmedel

Exelerate™ TUFSOIL är en rengörings- och avfettningsgel i brukslösning som utformats särskilt för tuff, inbränd smuts som karboniserat socker, oljor och proteiner.

Clean Out of Place System Tank

COP-lösningar (clean out of place)

Förbättra dina COP-system och -rutiner för att minska vatten- och energiförbrukningen samt förbättra kvalitetskontrollen. Ecolab hjälper dig att hitta rätt COP-lösningar för just din anläggning för bearbetning av kött, fågel eller fisk.
Ecolab Pest Expert with a client

Skadedjursbekämpning för livsmedel och drycker

Håll anläggningen fri från skadedjur med vårt heltäckande integrerade program för skadedjursbekämpning som är baserat på vetenskapligt bevisade rutiner. Vi kan hjälpa dig att uppnå goda betyg vid inspektioner och tillhandahålla fackmässiga insikter som bidrar till att förbättra resultaten på alla dina anläggningar. Vårt proaktiva sätt att arbeta med skadedjursbekämpning hjälper dig att uppfylla de krav på ökad konsekvens och dokumentation som de ökande riskerna inom livsmedelssäkerhet medför.


Lösningar för bearbetning av kött, fågel och fisk i fokus

Ecolab’s Low Temperature Foam Cleaner In Use in Food Processing Plant

Skumrengöring vid låga temperaturer

Advantis™ Soft Metal FC är ett självskummande, klorinerat alkaliskt rengöringsmedel som skyddar mjuka metallytor på utrustning.

Miljövänliga rengöringslösningar

Ecolabs produkter och serviceexpertis inom anläggningsrengöring hjälper er att bibehålla optimal hygien och säkerhet på anläggningen.
Ecolab Expert Providing Laboratory Testing and Technical Support for Customers

Handhygienlösningar

För att minska risken för korskontaminering på produktionsanläggningar erbjuder vi EcoCare™, ett komplett sortiment med handtvättmedel, handdesinfektionsmedel som inte kräver sköljning och doseringssystem.
Sanitary Worker Hands after Using EcoCare Cleaners and Hygiene Products

Validering och teknisk support

Våra laboratorietester hittar rätt rengöringskemikalier för ert användningsområde, och vi utvecklar nya, validerade dokument som stöttar verksamheten.

Lösningar för kött- och fågelbearbetning

Läs mer om hur våra lösningar kan hjälpa dig att överbrygga dina utmaningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.


Framgångshistorier från kunder inom kött och fågel

Läs mer om hur vi har löst utmaningarna för våra kunder inom livsmedelstillverkning och dryckesframställning

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.