1. Hem
  2. Om
  3. Områden där vi är verksamma
  4. Livsmedelstillverkning och dryckesframställning
  5. Kött, fågel, fisk och skaldjur
Meat, Poultry and Seafood Processing

Kött, fågel och fisk

Sterilisering och vattenprestanda

Säkerställ integriteten hos proteinprodukter och uppfyll de krävande regelstandarderna med hjälp av heltäckande program som skyddar både varumärken och livsmedelssäkerheten. Upptäck speciallösningar för köttindustri och fågelhantering, inklusive en omfattande metod som förbättrar hållbarheten samtidigt som kvaliteten på kött, fågel, fisk och skaldjur skyddas.

Operativ
effektivitet

LIVSMEDELSSÄKERHET

Samarbete för att främja
livsmedelssäkerhet

Vårt gemensamma mål är att producera säkra livsmedel av hög kvalitet, som tillverkas på ett så effektivt, ansvarsfullt och lönsamt sätt som möjligt. Läs mer om hur ett samarbete med Ecolab kan gynna dig.
behandlingslösningar för antimikrobiell vävnad
Du måste producera fågel- och köttprodukter med högsta livsmedelssäkerhetsstandard och samtidigt förbättra produktiviteten samt minska kostnaderna. Ecolab kan optimera hela din verksamhet. Med vår behandlingskemi för antimikrobiella vävnader, industriexpertis, avancerad utrustning och omfattande rapportering engagerar vi oss i att erbjuda innovativa lösningar, service i världsklass ... och sinnesfrid.
waste_coverpic
LÖSNINGAR FÖR SPILLVATTEN
Behandling av spillvatten kräver lika mycket tillsyn, samt integrerade lösningar, som andra processer inom din verksamhet. Om du tänker på det så finns det inte så många andra processer med så mycket omväxling vid inmatning där hög kvalitet vid utmatning också behövs. Nalco erbjuder ett antal verktyg för att effektivt kunna analysera, utvärdera och behandla hela din spillvattenshantering från primärt uppklarande till utsläpp.
service i världsklass
Upplev skillnaden med Ecolab. Som din betrodda partner tillhandahåller vi en unik kombination av service i världsklass, heltäckande lösningar och oöverträffade branschkunskaper runt om i världen, via lokala kontor. Vi hjälper dig att känna dig trygg i vetskapen om att din verksamhet inte är sårbar.
Rengöringslösningar ”Out of Place”
utrustnings- och ingenjörsservice

Vi är det företag som utvecklade Clean in Place-tekniken (CIP) för över 50 år sedan, vilket betyder att vårt erfarna fullserviceteam har de kunskaper, den teknik och den branscherfarenhet som krävs för att tillhandahålla system som är utformade för att bidra till att minska de övergripande driftskostnaderna, samtidigt som livsmedelssäkerheten förbättras.

framgångshistorier från kött-, fågel-, fisk- och skaldjurskunder 

Läs om hur vi har löst utmaningarna för våra kunder inom livsmedelstillverkning och dryckesframställning.

Our search returned no results.

alla lösningar för kött, fågel, fisk och skaldjur

Läs om hur våra lösningar kan hjälpa dig att överbrygga dina utmaningar.

Our search returned no results.

ecolab-utbildning

Omfattande utbildningslösningar inom livsmedelssäkerhet är utformade för att hjälpa dig att skydda dina kunder, ditt rykte och ditt syfte. Från e-lärande och klassrumsutbildning till specialiserad support på plats – ditt företag kommer att dra nytta av vår kompetens i världsklass.