Ecolabs skräddarsydda lösningar för livsmedels- och dryckesbranschen

Med Ecolab som partner skyddas och optimeras varje del av er verksamhet. Från lagstadgade krav och önskemål från konsumenterna till mikrobiella och patogena risker erbjuder Ecolab lösningar särskilt utformade för att hantera era största farhågor och säkerställa att de livsmedel och drycker ni producerar är säkra och av hög kvalitet. Läs mer om de områden inom livsmedels- och dryckesframställning där vi är verksamma och våra omfattande lösningar för branschen.

Ökad livsmedelssäkerhet och produktkvalitet

För att hjälpa våra kunder att uppnå sina åtaganden när det gäller livsmedelssäkerhet erbjuder vi produkter, tjänster och expertkunskaper som eliminerar livsmedelsburna patogener, förbättrar livsmedelskvaliteten och säkerställer trygg hantering av livsmedel på bearbetningsanläggningar.

Vi erbjuder:

  • Ett omfattande utbud av stödtjänster och skräddarsydda lösningar inom livsmedelssäkerhet.
  • Vetenskaplig och teknisk expertis inom livsmedelssäkerhet i hela leverantörskedjan.
  • Kompletta lösningar för anläggningar och hjälp med allt från planering av program med förebyggande åtgärder, rengörning och sterilisering till avancerade utbildningar, analysverktyg och rapportering.
iStock-586349520_water bottles conveyor_RawPhotograph_080717.jpg

Vi driver branschen framåt med innovationer inom livsmedels- och dryckesframställning

Ecolab kombinerar det bästa inom kemi, teknisk expertis och digital teknik för att hjälpa våra kunder inom livsmedels- och dryckesframställningsbranschen att uppnå bästa möjliga resultat. Vi tar hänsyn till såväl miljön som de ekonomiska och sociala behoven hos företag inom livsmedels- och dryckesbranschen när vi tar fram nya och bättre lösningar. Från nytänkande inom CIP-processer till förbättringar i membranfiltrering – vi driver branschen framåt.

Läs mer om viktiga innovationer från Ecolab.

Framgångshistorier från kunder

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Lösningar för mat och dryck

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga lösningar hittades