Kompletta lösningar för
life science-branschen

Ecolab Life Sciences erbjuder oöverträffad kompetens inom rengöring och avancerad kontamineringskontroll för tillverkare av läkemedel och egenvårdsprodukter runt om i världen. Vi erbjuder mer än bara förstklassiga rengöringskemikalier. Vi ger ökat mervärde för våra kunder, samt hjälper dem att optimera sin produktivitet och minska riskerna.

Ökat mervärde: Vår expertis och våra lösningar inom rengöring och avancerad kontamineringskontroll innebär att kunderna får tillgång till en omfattande portfölj med rengörings- och desinficeringskemikalier, utrustning och Bioquell-dekontaminering med förångad väteperoxid av hög kvalitet.

Optimerad produktivitet: Vår kompetens inom ett stort antal olika viktiga tillverkningsförfaranden hjälper kunderna att maximera såväl drifttiden som produktiviteten.

Minskad risk: Våra expertkunskaper och vår globala närvaro hjälper kunderna att motverka kontaminering på alla sina anläggningar med bibehållen kontinuitet, eftersom lösningarna är tillgängliga överallt, samtidigt som vi känner till regionala kvalitets- och lagkrav.Mer om våra lösningar för:

Hololens Headset

Virtuella besök på nästa nivå

Ha med dig Ecolabs experter på plats, var som helst och när som helst, med virtuella besök baserade på blandad verklighet.
Ecolabs Life Sciences-experter

Teknisk expertis från branschexperter

Ecolabs Life Sciences-experter brinner för patientsäkerhet, kundnöjdhet och regelefterlevnad. Vi erbjuder tillverkare ett partnerskap och tillförsikt med hjälp av utförbara rengörings- och desinfektionsprogram.

Rengöring och sterilisering för cannabis- och odlingsanläggningar

Rengöring och sterilisering för cannabis- och odlingsanläggningar

Den snabbt växande marknaden för cannabisprodukter ger enorma möjligheter – och betydande operativa utmaningar – för företag över hela spektrumet från frö till försäljning. Som väletablerad marknadsledare är Ecolab din betrodda partner när det gäller heltäckande lösningar för rengöring, sterilisering och kontamineringskontroll på anläggningar för odling, bearbetning och tillverkning av cannabis.

Glowing world map with "Partner with the Experts" displayed over it

Ecolabs strategi för kontamineringskontroll

Kompletta kontamineringskontrollösningar (CCS) för renrum. Ecolabs Life Sciences-division strävar efter att utveckla produkter och tjänster som hjälper våra kunder i läkemedelsbranschen på bästa sätt.

Two Ecolab technicians at a manufacturing facility

Den perfekta lösningen för tillverkare av egenvårdsprodukter

Med Ecolab Life Sciences blir utrustningen ren – första gången, varje gång. Våra tekniska experter och vårt forsknings- och utvecklingsteam arbetar tillsammans med dig för att se till att du har en välfungerande rengöringslösning som är optimerad för just din smuts, dina beredningsformer och din tillverkningsutrustning.

Lösningar från Life Sciences

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med lösningar hittades.

Insikter om Life Sciences

Läs mer om Ecolabs roll inom Life Sciences-segmentet.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga artiklar hittades