Utforska våra marknader och produkter

Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab
Läkemedelstillverkning

Ecolab erbjuder sina kunder heltäckande rengörings- och desinficeringsprogram för externa ytor både på utrustning för läkemedelstillverkning och i renrum, samt för ytor med direkt produktkontakt.

Mer
Lipstick_550x310 (002).jpg
Egenvård och kosmetika

Ecolab erbjuder rengöringsprogram för den unika kombination av pigment, emulsioner, vax och gel som används inom kosmetika- och egenvårdsbranschen. Våra rengörings-, desinfektions- och förstärkningsmedel är utformade för att avlägsna just dessa ingredienser, särskilt de som är allra svårast att få bort.

Mer
cleaning and disinfection solutions for the external surfaces of pharmaceutical manufacturing equipment and cleanrooms
Renrum

Vi går längre än att bara identifiera de lämpligaste kemikalierna och utvecklar anläggningsspecifika rengörings- och desinficeringslösningar för externa ytor på utrustning som används för läkemedelstillverkning och i renrum.

Mer
Life Sciences-experter
Life Sciences-experter

Ecolabs Life Sciences-experter brinner för patientsäkerhet, kundnöjdhet och regelefterlevnad. Vi erbjuder tillverkare ett partnerskap och förtroende genom utförbara rengörings- och desinfektionsprogram.

Ecolab Klercide products with cleanroom technician straying onto a wipe
Handla Ecolab-produkter nu

Ecolab har ett komplett produktsortiment med rengörings- och desinficeringslösningar för alla tillverkningsmoment, inklusive steril isopropanol och steril etanol, som är skräddarsydda för just dina användningsområden och målsättningar.


Fokus på Life Science

Rengöring och sterilisering för cannabis- och odlingsanläggningar
Rengöring och sterilisering för cannabis- och odlingsanläggningar

Alla delar av en cannabis- och odlingsanläggning kräver särskilda tillvägagångssätt och lösningar vad gäller rengöring. Ecolabs beprövade produkter för små- till storskaliga verksamheter uppfyller de mest rigorösa standardena, inklusive cGMp och EU:s regler för god tillverkningssed, och är särskilt utformade för att bemöta de unika utmaningar och risker som uppstår i samband med cannabisrester och -harts – för att säkerställa en validerad och ren anläggning som efterlever gällande regelverk.

Biofilm microscopic image
Kampen mot biofilm i produktionslinjer för egenvårdsartiklar

Biofilmer är en ansamling av mikroorganismer som kan bildas och fästa på våta ytor i produktionslinjer som rengörs på plats. Biofilm kan ofta motstå såväl konventionella rengörings- och desinficeringsrutiner som mekaniska åtgärder och skyddar de mikroorganismer de innehåller mot miljömässiga stressfaktorer, vilket gör patogenerna ännu mer motståndskraftiga även mot koncentrerade bakteriedödande medel.

Insikter om Life Sciences

Läs mer om Ecolabs roll inom Life Sciences-segmentet.

No Articles were found