Marknader där vi är verksamma

Framgångshistorier från hotellbranschen

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga hotellberättelser hittades

DP Hotels-koncernen uppnår optimala resultat

The Sleep Inn i Fort Lauderdale, Florida, USA, som ingår i DP Hotels-koncernen, berättar om det värde man ser i att samarbeta med Ecolab för att uppnå bästa möjliga resultat med hjälp av skräddarsydda lösningar för alla sina boendeanläggningar.

Little Palm Island Resort får personlig service

Little Palm Island Resort i Florida Keys berättar om det värdefulla med ett skräddarsytt samarbete med Ecolab, som hittar lösningar på alla problem, oavsett var de uppstår och vilka lokala förutsättningar som finns.

Hospitality Tips for Guest Satisfaction

Smarta strategier för att skydda ditt rykte

Är du på jakt efter innovativa idéer som ger konkurrensfördelar och underlättar hotelldriften? Vill du ligga steget före, sticka ut i mängden och se till att gästerna är nöjda? Ta en titt på Ecolabs sammanställning över god praxis inom hotellbranschen där du hittar lättimplementerade strategier och användbara tips som hjälper dig att göra snabba förbättringar i hela verksamheten, enkla sätt att förhöja gästernas upplevelse, smarta strategier för att maxa marginalerna och mycket mer.

Lösningar för hotellbranschen

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga hotellösningar hittades