Hotels550

Hotell

Vi hjälper dig att glänsa från golv till tak

Vi arbetar tillsammans med dig för att erbjuda tjänster och lösningar framtagna för att öka gästernas tillfredsställelse samt uppnå operativ effektivitet – från källaren till takåsen och allt däremellan. Det handlar om att göra intryck överallt där det gör skillnad, på allt från gästernas upplevelse till lösningarna och expertkunskapen i kök och personalutrymmen.

Gör kunderna nöjdare och uppnå dina hållbarhetsmål med våra program som håller din anläggning ren och hygienisk, samtidigt som de säkerställer god luftkvalitet inomhus, behaglig rumstemperatur och kristallklart vatten.

VIDEOGALLERI

Ecolabs lösningar för boenden
Att gästerna är nöjda är avgörande för din framgång. Redan från det ögonblick då dina gäster kommer in i lobbyn har de har höga förväntningar på sin vistelse. Ecolab hjälper dig att förhöja gästernas upplevelse med heltäckande lösningar för allt från källaren till takåsen världen över.
DP Hotels Testimonial for Ecolab Partnership

The Sleep Inn i Fort Lauderdale, Florida, USA, som ingår i DP Hotels-koncernen, berättar om det värde man ser i att samarbeta med Ecolab för att uppnå bästa möjliga resultat med hjälp av skräddarsydda lösningar för alla sina boendeanläggningar.

Little Palm Island Resort Testimonial for Ecolab Partnership

Little Palm Island Resort i Florida Keys berättar om det värdefulla med ett skräddarsytt samarbete med  Ecolab, som hittar lösningar på alla problem, oavsett var de uppstår och vilka lokala förutsättningar som finns.

LodgingBrochure
Broschyr om boendeprogrammet

Här på Ecolab tar vi fram innovativa produkter som utför mer med en mindre insats, vilket hjälper dig att öka din operativa effektivitet samtidigt som du erbjuder dina gäster den standard de förväntar sig.

Lösningar i fokus

TM_Laundry
Tvätt på anläggningen

Ecolab arbetar tillsammans med dig och tar fram ett tvättsystem för just din anläggning. Med högeffektiva kemikalier och utrustning hjälper vi dig att kontrollera totalkostnaden för tvätt, inklusive vatten- och energiförbrukning.

HousekeepingProgramFreshStart
Hushållningsutbildningsprogram för hotell

Läs mer om partnerskap med Ecolab för att uppnå en högre nivå av renhet.

younggirlswimmingincleanpool
Pool och spa

Ecolab’s automated pool and spa maintenance systems can help you maintain a stable, well-balanced pool chemistry and create sparkling clean water for guest comfort and enjoyment.

Maskindisk
Vi samarbetar med dig för att säkerställa de bästa metoderna för maskindisk genom högeffektiva produkter i fast eller flytande form samt utbildning och material på plats.

Alla hotellösningar

No Hotel solutions found

Broschyr om boendeprogrammet

Här på Ecolab tar vi fram innovativa produkter som utför mer med en mindre insats, vilket hjälper dig att öka din operativa effektivitet samtidigt som du erbjuder dina gäster den standard de förväntar sig.

Referensguide för boendeprogrammet

Att gästerna blir nöjda och att verksamheten drivs effektivt är avgörande för din framgång – och Ecolab kan hjälpa dig att höja ribban på båda områdena. Våra heltäckande lösningar för städning och sterilisering, i kombination med oöverträffad service och professionell utbildning, gör att Ecolab kan erbjuda allt du behöver för att uppfylla alla dina rengöringsbehov. Explore our wide-ranging solutions, specifically designed for the lodging business.