Allmän rengöring

Allmän rengöring

Rätt hygienprogram är ett bra sätt att maximera effektiviteten. Med Ecolabs innovativa, smidiga lösningar som erbjuds tillsammans med utbildning och verktyg i världsklass kan du känna dig säker på att städresultaten blir goda och att gästerna blir riktigt nöjda.

Femstjärnigt rengöringsprogram

Visste du att 90 procent av alla resenärer undviker hotell som fått omdömet ”smutsigt”? På Ecolab förstår vi vikten av utbildning när det gäller att hjälpa våra kunder att erbjuda sina gäster en ren, trygg och välkomnande miljö. Oavsett vilken städsyssla det handlar om ger Ecolabs femstjärniga rengöringsprogram oöverträffade och konsekventa resultat, vilket gör städningen lättare för din personal och ökar deras effektivitet.

Oasis Pro Range

OASIS PRO

För att uppnå riktigt bra resultat behöver du välfungerande produkter. Vårt exklusiva rengöringssortiment är särskilt utformat för att garantera att städpersonalen har rätt produkt, städutrustning och utbildningsmaterial för den uppgift som de står inför.

MAXX2

Det säkra sättet att maximera dina rengöringsresultat. MAXX2 förbättrar rengöringsresultaten på ett tryggt sätt och eftersom produkterna mestadels används i låga koncentrationer kan de minska rengöringskostnaderna och mängden förpackningsavfall.

Fler lokalvårdslösningar

Broschyrer att ladda ner

Ladda ner produktbroschyren nedan för mer detaljerad information om produkterna och för att läsa mer om våra program för städning och lokalvård, samt hur de ger överlägsna och jämna resultat som säkerställer att alla på din anläggning får en ren, trygg och behaglig omgivning.
Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.