Hotell

Hotelltvätt

Som betrodd leverantör av kompletta rengöringslösningar för olika kunder inom hotellbranschen är Ecolab ensamt om att erbjuda förstklassiga lösningar, oöverträffad service och expertkunskaper åt kommersiella tvättinrättningar för hotell.

Tvättprogram och -produkter

OxyGuard40

EU Ecolabel-märkt kommersiellt tvättprogram för låga temperaturer, utformat för att uppnå exceptionell vithet för textilier från 40 °C. Detta är den mest hållbara lösningen på marknaden som kan hjälpa tvätterier att öka livslängden hos textilier, sänka kostnaderna för vatten och energi och tillhandahålla textilier med otroligt hög kvalitet till hotell, restauranger och cateringföretag. 

OxyGuard60

Ett kommersiellt tvättprogram som är utformat för effektiv desinficering av hotelltextilier och eliminering av olika typer av patogener. 

Elpa Dual Exxcellence

Elpa DUAL EXXcellence

Högpresterande sköljmedel. Den unika silikonkombinationen gör textilier mjukare och fluffigare. Den dubbelt så höga parfymkoncentrationen frigör doften vid användningstillfället. Den nya silikonsammansättningen ger bättre strykningsegenskaper och minskar därmed behovet av omtvätt. 

PROTEX360°

Tvättskyddsprogram med integrerade lösningar som gör tvättverksamheten säker och effektiv både när det är dags att öppna igen efter COVID-19-pandemin och på längre sikt.

Vatten- och energibesparingslösningar
För hotelltvätterier