General_Practionioners

Allmänläkare

Allt du behöver för korrekt desinfektion på din mottagning – från mild och effektiv handhygien, ytrengöring och -desinfektion till sterilisering av medicinska instrument. Våra produkter är utformade för upprepad användning och testade enligt de senaste europeiska normerna. Vårt erbjudande innefattar även utbildningsmaterial och handledning för din personal, professionell och omfattande rådgivning om vilka produkter som är mest lämpliga och hur de bör användas, vetenskapliga bevis och de senaste rekommendationerna om optimala hygienrutiner.

hands_feature
Händerna är vårdpersonalens viktigaste hjälpmedel. Genom att se till att de alltid är rena och ta väl hand om dem kan du skydda både dig själv och dina patienter. Vi hjälper dig att uppnå detta med vårt sortiment av handhygienprodukter.
surfaces_feature
Från golv och stora ytor till de allra minsta hörnen som är svåra att komma åt – du måste se till att alla ytor på din mottagning är rena och desinficerade för att skapa en trygg miljö att arbeta i och ta hand om dina patienter.
washing_feature
Korrekt rengöring och desinfektion av dina instrument är ett grundläggande krav för patientsäkerheten. Ecolab tillhandahåller ett stort antal olika produkter som åstadkommer detta, från förbehandling till maskindisk och sterilisering.

Närliggande lösningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga aktiviteter hittades