Older students in education building hallway

Utbildning

Vi samarbetar med skolor och universitet för att skapa och skydda säkra, hälsosamma utrymmen och erbjuder omfattande program, innovativa lösningar och expertstöd som ger de resultat som gör störst skillnad på din anläggning.


Omfattande program för rena universitetsområden

hallwaytolobby

Matt- och golvrengöring

Ecolab erbjuder överlägsna kommersiella golvvårds- och rengöringslösningar för boenden och allmänna utrymmen, inklusive heltäckningsmattor, trägolv, laminat och möbeltyger.

Mer
clean and shiny tile floor

Fastighetsskötsel

Professionella rengöringsprodukter och -program för kontorsbyggnader, lägenhetskomplex, fabriker och lagerlokaler. Ecolab erbjuder ett komplett utbud av kommersiella rengöringsmedel, -utrustning och -utbildning.

Mer
TotalHygiene

Handtvålar, desinfektionsmedel och lotion

Ecolab erbjuder flytande och skummande handtvål, desinfektionsmedel och lotioner som håller dina anställda och gäster trygga och friska. Vårt handhygiensystem kombinerar bakteriedödande kemi med teknik och utbildning, vilket leder till optimala handtvättsvanor.

Mer
Maskindisk

Maskindisk

Ecolab erbjuder system för maskindisk som sparar vatten och energi, utan att kompromissa med diskresultatet. Vi lär ut och befäster bästa praxis vad gäller maskindisk med hjälp av utbildning och material på webbplatsen för system med fast eller flytande maskindiskmedel.

Mer

Kundutlåtande om Nexa™ Hand Care

Se hur Clemson University nådde sina hållbarhetsmål och förbättrade effektiviteten på universitetsområdet genom sitt samarbete med Ecolab och handvårdsprogrammet Nexa™ Concentrates.


Omfattande program för rena universitetsområden

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade lösningar hittades