education

Utbildning

Vi kan hjälpa dig att se till att dina studenter känner sig bekväma och är trygga, samtidigt som vi maximerar effektiviteten, minimerar kostnaderna och sparar resurser – med hjälp av lösningar för städning och sterilisering, luftkvaliteten inomhus och vattenbehandling.

Exempel på utbildningslösningar

hallwaytolobby
Matt- och golvrengöring

Ecolab erbjuder överlägsna kommersiella golvvårds- och rengöringslösningar för boenden och allmänna utrymmen, inklusive heltäckningsmattor, trägolv, laminat och möbeltyger.

Mer
clean and shiny tile floor
Fastighetsskötsel

Professionella rengöringsprodukter och -program för kontorsbyggnader, lägenhetskomplex, fabriker och lagerlokaler. Ecolab erbjuder ett komplett utbud av kommersiella rengöringsmedel, -utrustning och -utbildning.

Mer
TotalHygiene
Handtvålar, desinfektionsmedel och lotion

Ecolab erbjuder flytande och skummande handtvål, desinfektionsmedel och lotioner som håller dina anställda och gäster trygga och friska. Vårt handhygiensystem kombinerar bakteriedödande kemi med teknik och utbildning, vilket leder till optimala handtvättsvanor.

Mer
Maskindisk

Ecolab erbjuder system för maskindisk som sparar vatten och energi, utan att kompromissa med diskresultatet. Vi lär ut och befäster bästa praxis vad gäller maskindisk med hjälp av utbildning och material på webbplatsen för system med fast eller flytande maskindiskmedel.

Mer
Partner Program Hero Image
Personalutbildningsprogram

Ett omfattande utbildningsprogram för anläggningar som förenklar personalutbildningen och hjälper dig att optimera initieringen av nya medarbetare, minska utbildningskostnaderna och personalomsättningen, samt uppnå ökad konsekvens och effektivitet. Dess flexibla design gör att det fungerar även när utbildningsbehoven förändras och programmet är utformat för att passa vuxna deltagare.

Wideviewofofficelookingdownhallway
Ecolab Higher Education Facilities Brochure
En partner du kan lita på.
Såväl studenterna som personalen förlitar sig på att du kan erbjuda en högre nivå av renlighet. Du kan förlita dig på Ecolab som din betrodda samarbetspartner. Vi hjälper dig att se till att såväl de anställda som alla andra på universitetsområdet är nöjda.

Lösningar för byggnader och anläggningar

No related solution pages were found.