Resultat

Industriella tvätterier

Kraven på renhet är oerhört höga. Men det är bara början. Industriell styrka, garanterad renhet. Industriell styrka – nu en patenterad sammansättning utformad för att ge utmärkta tvättresultat för alla typer av industriell smuts. Effektivt avlägsnande av bensin, olja och fett. Exceptionell vithet. Ecolab fortsätter att tänja på gränserna för vad som är möjligt att uppnå med dagens kemiska lösningar.

Tvättprogram och -produkter

Performance Industriella

Performance Industriella

En tvättprocess särskilt framtagen för att uppfylla de varierande rengöringsbehoven för industriella arbetskläder. Tack vare kombinationen av en noggrant utvald tensidblandning, patenterad fläckborttagningsteknik och en ny, mild alkalisk effektförstärkare kan programmet avlägsna svåra fläckar från bara 60 °C och säkerställa att behoven för alla typer av arbetskläder uppfylls. Dermatologiskt certifierat samt VAH- och RKI-certifierat. Rekommenderas av ledande tillverkare av personliga skyddskläder som Klopman, Lauffenmühle och Carrington, samt av 3M, en välkänd tillverkare av reflexränder.

PROTEX360°

Tvättskyddsprogram med integrerade lösningar som gör tvättverksamheten säker och effektiv både när det är dags att öppna igen efter COVID-19-pandemin och på längre sikt.

Vatten- och energibesparingslösningar 
För industriella tvätterier

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterad utrustning hittades.