EcoSure, Ecolabs division för varumärkesskydd

EcoSure samarbetar med globala varumärken för att ta fram en heltäckande strategi för varumärkesskydd. Vi använder ett tillvägagångssätt som bygger på samarbete och omfattar bedömningar, vägledning och bästa branschpraxis för att ta fram ett unikt program som omfattar de viktigaste delarna av verksamheten. EcoSure utför varje år mer än 400 000 bedömningar i över 130 länder runt om i världen. Dessa ger insikter i realtid och genomförbara åtgärder som minskar risken att varumärkets rykte försämras och optimerar gästupplevelsen.

 

Fördelarna med en strategi för varumärkesskydd

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Komplett programhantering

EcoSure ansvarar för utformning och utförande av programmet samt för att analysera data.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Tillförlitliga resultat

Vårt tillvägagångssätt fokuserar på utbildning, rådgivning och korrigerande åtgärder på enhetsnivå, vilket bidrar till att skapa en medarbetarkultur som främjar säkerhet, ansvarstagande, kunskapsretention och initiativförmåga.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Insikter som kan leda till handling

EcoSures bedömningar ger insikter om den dagliga verksamheten. Vårt team använder den insamlade informationen för att göra rekommendationer för just ert varumärke.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Oslagbar kundupplevelse

EcoSures unika heltäckande avtalsstruktur är transparent, vilket gör det möjligt att skapa ett samverkande partnerskap och fokusera på att förbättra programmets resultat.

Klientfallstudier:

Thumbnail image of first page of Ecosure Golden Chick case study

Golden Chick når framgång med EcoSure-programmet

Upplev skillnaden med EcoSure

EcoSures lösningar för varumärkesskydd minskar riskerna och bidrar till att förbättra gästupplevelsen överallt där människor äter, sover eller roar sig. Vare sig du arbetar inom restaurangbranschen, närbutiker, hotell eller på en underhållningslokal kan EcoSures beprövade process förbättra verksamheten i samarbete med dina team.

Kontakta oss

Läs mer om EcoSure.

Avgiftsfritt: +1-866-326-7871


Liknande program

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade programsidor hittades.