Manufacturing Line of Personal Care Pump Bottles

Egenvård och kosmetika

Ecolab Life Sciences tillhandahåller rengörings- och desinficeringsmedel och -program för tillverkningsanläggningar inom egenvård och kosmetika.

Vårt produktsortiment, som är särskilt framtaget för att bemöta utmaningarna inom tillverkning av egenvårdsprodukter och kosmetika, hjälper tillsammans med vårt team med tekniska experter branschledande organisationer att avlägsna sin svåraste smuts från tillverkningsutrustning, inklusive pigment, emulsioner, vax och gel. 


Yellow Bubbles
Cirkulationsrengöring
Ecolabs cirkulationsrengöringsmedel är utformade för användning med ett stort antal olika CIP- och COP-system på tillverkningsanläggningar för egenvårdsprodukter och kosmetika och är varsamma mot utrustningen men ändå effektiva.
Mer
White Bubbles on Blue Background
Manuell rengöring och skumrengöring
Ecolabs manuella och skummande rengöringsmedel är utformade för att ge ett stabilt skum utan behov av tillsatsmedel. De här produkterna gör manuell rengöring mer effektiv och ändamålsenlig, samtidigt som de ger minskad stopptid och är bättre på att avlägsna svårborttagen smuts.
Mer
Gray Bubbles
Sterilisering och desinficering
Ecolabs steriliserings- och desinfektionsmedel hjälper tillverkare av egenvårdsprodukter och kosmetika att tackla mikrober och har utformats för att uppnå specifika minskningar av mikrobhalten.
Mer
Blue Bubbles
Tillsatsmedel, förstärkare och efterbehandlingsmedel
Ecolabs tillsatsmedel, förstärkare och efterbehandlingsmedel är högkoncentrerade ämnen som har utformats för att öka prestandan hos andra rengöringsmedel, vilket ger förbättrade resultat vid särskilt smutsiga ytor.
Mer
Produkter framtagna för utmaningar hos tillverkare av egenvårdsprodukter
Produkter framtagna för utmaningar hos tillverkare av egenvårdsprodukter
Tillverkare behöver inte längre nöja sig med ineffektiva eller mindre effektiva rengöringsmedel som utformats med andra branscher i åtanke. Ecolab Life Sciences produkter är särskilt framtagna för egenvårds- och kosmetikabranschen och har utformats specifikt för att effektivt avlägsna riktigt besvärlig smuts.
Technical expertise from tech experts
Teknisk expertis från branschexperter
Från laboratorietestning av prover till optimering av tillverkningsutrustning – vårt team arbetar med att hitta den perfekta kemikalieblandningen med den mest effektiva appliceringsmetoden, vilket sparar dig både tid och ansträngning. Teamet erbjuder dessutom stöd på anläggningen för att hitta möjligheter, införa skräddarsydda rekommendationer och ge råd kring valideringsprocessen.
Complete Document Package
Komplett dokumentationspaket
Vårt huvudsortiment av rengörings- och desinficeringsprodukter stöds av ett heltäckande, globalt dokumentationspaket som kan underlätta efterlevnad av regelverk och standarder för kosmetika- och egenvårdsbranschen.