Ecolab Life Sciences provide manufacturer’s a partnership and confidence through achievable cleaning and disinfection programs.

Life Sciences-experter

Våra experter brinner för patientsäkerhet, kundnöjdhet och regelefterlevnad. Vi erbjuder tillverkare ett samarbete och trygghet genom utförbara rengörings- och desinfektionsprogram som omfattar följande:

  • Bedömning av anläggningar och insikter i bästa praxis
  • Valideringsexpertis
  • Rådgivning kring säkerhet inom mikrobiologi och sterilitet
  • Stöd för global regelefterlevnad
  • Harmoniseringsverktyg
  • Utbildning på plats
  • Erfarenhet av fallstudier
Asheesh Kumar Agrawal

Asheesh Kumar Agrawal

Asheesh är expert på CIP- och COP-processer, anläggningsbedömning, GMP-insikter, rengöringsvalidering, CIP-processoptimering och utbildning på plats.
Mer
Thomas Altmann

Thomas Altmann

Thomas är expert på rengöringskemi, rengöringsprocesser, rengöringsvalidering och regelefterlevnad.

Mer
Laura Brennan

Laura Brennan

Laura har tidigare arbetat som farmaceutisk mikrobiolog, främst med tillverkning av produkter som ska steriliseras.

Mer
David Collins

David Collins

David Collins har en examen i biologi och mer än 8 års erfarenhet inom farmaceutisk och kosmetisk mikrobiologi. David har studerat vid University of Portsmouth och tog examen i biologi med höga betyg. Senare genomförde han även studier på forskningslaboratoriet för stamceller vid universitetet i Palermo på Sicilien.
Mer
Matt Cokely

Matt Cokely

Matt har mer än 10 års erfarenhet i läkemedelsbranschen och har arbetat som farmaceutisk mikrobiolog.

Mer
Leslie Curry

Leslie Curry

Leslie är Vice President för Global Validation Services och Regulatory Affairs för Ecolab Life Sciences.

Mer
Jane Forbes

Jane Forbes

Jane har mer än 18 års erfarenhet av arbete i läkemedels- och biotekniksbranscherna som farmaceutisk mikrobiolog.

Mer
Helen Gates

Helen Gates

Helen Gates har en vetenskaplig kandidatexamen i mikrobiologi och mer än femton års erfarenhet i läkemedelsbranschen som farmaceutisk mikrobiolog.
Mer
Madison Hoal

Madison Hoal

Madison är en farmaceutisk mikrobiolog med erfarenhet inom tillverkning av en rad läkemedelsformer, inklusive icke-sterila vätskor, lokala läkemedel och sterila injicerbara läkemedel.

Mer
Thomas Kamps

Thomas Kamps

Thomas är expert på rengöringsprocesser, rengöringsvalidering och tillverkningsteknik. Som Global Team Lead teknisk rådgivning CIP/COP LS leder Thomas ett team som erbjuder teknisk rådgivning kring optimering av rengöringsprocesser för tillverkare inom läkemedels-, API-, bioteknik- och egenvårdsbranschen på global skala.

Mer
DAVID KEEN

David Keen

David är en farmakologisk mikrobiolog som har arbetat i olika delar av läkemedelsbranschen, inklusive i primär och sekundär tillverkning av både sterila och icke-sterila beredningsformer, för FMCG, CMO och inom tillverkning för kliniska prövningar.

Mer
Rachel Blount

Rachel Kirkham

Rachel har mer än 30 års erfarenhet av kontamineringskontroll från bland annat The Body Shop International, Tristel, Diversey och Ecolab Life Sciences.

Mer
Ecolab Life Sciences Expert

Christina Kohlstedde

Christina är Technical Service Specialist på avdelningen Ecolab Life Sciences. Hon har arbetat på Ecolab sedan 2001 och började på RD&E Food & Beverage som Laboratory Technician för utveckling av smörjmedel.

Mer
Marcel Korevaar

Marcel Korevaar

Marcel är CIP- och COP-expert med inriktning på anläggningsbedömning, GMP-insikter, rengöringsvalidering, optimering av CIP-processer och utbildning på plats.

Mer
Rajnish Maharaj

Rajnish Maharaj

Rajnish är global regleringschef för Ecolab Life Sciences. Han säkerställer att Life Sciences-portföljen är hållbar genom att utveckla globala regleringsstrategier.

Mer
Sunil Patel

Sunil Patel

Sunil har mer än 14 års erfarenhet av arbete inom teknik- och valideringsområdena i branscher som regleras av cGMP/FDA/EU/ISO.

Mer
Donald Singer

Donald Singer

Don Singer är Senior Microbiology Consultant på Ecolab och medlem i American Society for Quality. Don har varit medlem i USP Microbiology Committee of Experts sedan 2000.

Eleanor Slevin

Eleanor Slevin

Eleanor har mer än 20 års erfarenhet inom mikrobiologi. Under 15 av dessa år har hon arbetat med tillverkare av läkemedel och medicintekniska enheter i olika roller.

Mer
Susan Youngquist

Susan Youngquist

Susan är expert på CIP- och COP-processer, anläggningsbedömning, GMP-insikter, rengöringsvalidering och optimering av CIP-processer.

Mer

Ställ en fråga till våra Life Sciences-experter

Formulär för Life Sciences-expert

Ställ en fråga till våra Life Sciences-experter.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.