FoldedTowelsonBed

Ecobrite professionellt tvättsystem

Uppfyll kundernas förväntningar

Våra lösningar hjälper anläggningar runt om i världen att optimera sina tvättverksamheter och erbjuda kunderna rätt tvättjänst för just deras gäster. Vi hjälper dig att uppnå de vita, fräscha textilier som dina gäster och boende förväntar sig. Ecobrite-systemet kombinerar produkter av hög kvalitet med automatiska doseringssystem, allt uppbackat av service i världsklass, vilket ger oslagbara tvättresultat, säkert och effektivt.  

Nöjda kunder

Varje dag kommer vår hud i kontakt med tvättade textilier, från kläder till bordsdukar, lakan till handdukar. Tygernas utseende, känsla och doft kan påverka vilken uppfattning dina kunder eller boende har om din verksamhet. Vare sig det handlar om ett vårdhem, en restaurang eller hotellverksamhet så är renlighet en avgörande faktor för kundtillfredsställelsen, och tvätten är en av de grundläggande komponenterna i rengöringen.


Rena, vita, fräscha textilier

Ecobrite low temp images

Ecobrite tvättprogram för låga temperaturer

Vårt högpresterande, hållbara tvättsortiment förbättrar rengöringsresultaten, erbjuder desinficeringskontroll och ger operativ och hållbar effektivitet från 20°. Sortimentet erbjuder:

 • Utmärkta tvättresultat vid låga temperaturer
 • Oslagbar vithet tvätt efter tvätt
 • Längre livslängd för textilier
 • Kostnadsoptimering för vatten och energi
 • Minskade koldioxidutsläpp
 • EU Ecolabel-certifiering för tvättmedel
 • Uppfyller desinfektionskraven från BPR
Ecobrite images

Ecobrite tvättprogram

Tvättprogrammet Ecobrite är en flexibel lösning för din tvättverksamhet. Sortimentet erbjuder: 

 • Ett brett utbud av flytande medel
 • Fantastiska resultat för ALLA TYPER av textilier, även ömtåliga
 • Kontrollerad dosering med noggrann doseringsutrustning
 • Exakt förbrukningskontroll 
 • Ekologiska certifieringar
 • Mångsidig lösning för alla kundtyper
 • Passar perfekt för maskiner på 12 kg och över

Stöd för din tvättverksamhet

Vi hjälper tvätterier att förbättra sina resultat och fungera effektivt genom att optimera vatten- och energiförbrukningen. Vi erbjuder komplett desinficering och ser till att såväl ömtåliga som normaltåliga textilier förblir rena, vita, mjuka och fräscha – tack vare våra innovativa tvättprogram.

 


Ecobrite-produkter

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade produktsidor hittades.


Liknande program

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade programsidor hittades.

Young girl sneezing into a facial tissue

Skydd mot säsongsvirus

Folkhälsa och affärsframgångar går hand i hand. Se till att personalen och verksamheten mår bra under förkylnings- och influensasäsongen med expertresurser, lösningar och registrerade produkter med beprövad effekt mot vanlig förkylning, influensa, SARS-CoV-2 och norovirus.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Program som stöds av service i världsklass

Med stöd av ett team av forskare och branschspecialister tillhandahåller Ecolabs servicerepresentanter regelbundet schemalagd service, försäljning och support samt utbildning och inspektion på plats. Vi hjälper våra kunder att minska sin resursförbrukning, optimera arbetskraftsanvändningen och öka hela verksamhetens varaktighet och effektivitet.

sustainabilityreport

Vår hållbarhetspåverkan

Hos Ecolab är hållbarhet en väsentlig del av allting vi gör. Via teknik, information, service och utbildning på plats hjälper vi företag runtom i världen att nå exceptionella affärsresultat, samtidigt som de har en positiv effekt på miljön och samhället. Arbetet vi gör spelar roll och sättet vi gör det på spelar roll för våra anställda, kunder och samhällen.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.