Turbocleansafe

Turbo Clean & Safe


Lågtemperaturlösningar för ömtåliga textilier

Programmet garanterar maximal hygien för både ömtåliga överdragskläder och patientkläder som används vid sjukvårdsinrättningar och på äldreboenden. Turbo Clean & Safe  levererar en VAH-godkänd desinficering vid 30°C med fullt skydd för färger och tygkvalitet och, viktigast av allt, ett väldoftande resultat. Den extremt låga temperaturen garanterar även lägsta kostnad för tvätt vad gäller vatten- och energiförbrukning. 

Tekniken som används är en unik kombination av en flytande tvättmedelsformula och ett Ecolab-patenterat persyrabaserat bleknings- och desinficeringsmedel, unikt designat för att tvätta och desinficera vid så låg temperatur som 30 °C. 

Huvudegenskaper

  • Certifierad desinficering vid 30 °C
  • Varsamt mot färger och fibrer
  • Skyddar textilier
  • Tar bort dålig lukt
  • Ingen persyra-doft efter torkning
  • Ökar tvättkapaciteten med upp till 25 % 

Ladda ner faktabladet för Turbo Clean & Safe för mer information

Förbli säker och skyddad

Lösning mot viruset SARS-CoV-2

Hur väl patogener elimineras från textilier är en relevant parameter när man bedömer resultatet av en tvättprocess. Turbo Clean & Safe D+-lösningen ger bevisad effektivitet mot bakterier, jäst och virus via registrerade processer och är effektiv mot viruset SARS-CoV-2.

Liknande program

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade programsidor hittades.