1. Nalco Waters hemsida
  2. Expertis och innovation
Vår innovation är att kombinera kemi, digital teknik och service för att erbjuda oslagbart värde för våra kunder

Vårt team med 1 200 forskare, ingenjörer och tekniska experter skapar branschledande lösningar som är ansvarsfullt anskaffade och utvecklade med särskild hänsyn till deras inverkan på människa och miljö. Med våra expertkunskaper inom kärnteknologier, inklusive digitala lösningar, antimikrobiella medel, dosering och övervakning, personlig hygien och vårdhygien, polymerer, ytaktiva ämnen, fasta kemikalier, vattenhantering och dataanalys hjälper vi våra kunder att förbättra sin operativa effektivitet, produktkvalitet och säkerhet.

När vi utvecklar nya produkter lägger vi stor vikt vid hållbarhet, där vi fokuserar på ansvarsfullt utvalda ingredienser, människors hälsa och miljöpåverkan under produktens livscykel. Vi är fast beslutna att bemöta de utmaningar vi står inför idag – samtidigt som vi utvecklar nya lösningar som hjälper våra kunder att ligga i framkant.

Ecolabs expertis

Forskning, utveckling och teknik

För att uppnå det vi föresatt oss när det gäller innovation har vi ett globalt team med experter och tekniska specialister inom ett stort antal olika områden, däribland kemi, metallurgi, mikrobiologi, entomologi, kemisk ingenjörsvetenskap, förpackningar, mekanik, digital/mjukvaruutveckling och elektroteknik.

Våra innovationer leder till kundframgångar

No Events found

1200

forskare, ingenjörer och tekniska specialister

90+

tillverkningsanläggningar

16

globala teknikcenter

9400+

patent