Spara energi genom att utnyttja ditt ångsystem till fullo

I många branscher är ånga en av de mest använda metoderna för att överföra värmeenergi, däribland livsmedelsframställning, biltillverkning, läkemedelsindustrin med flera. Ångsystem är oerhört viktiga för många industriverksamheter och en av de största energiförbrukarna på en industrianläggning. Dagens energipriser samt instabiliteten och oförutsägbarheten på energimarknaden innebär att energioptimering är viktigare än någonsin. Delta i vårt webbseminarium där vi beskriver praktiska sätt att förbättra energieffektiviteten i industriella ångsystem som kan leda till besparingar på upp till 40 %. 

 

Klicka här för att registrera dig. När du har fyllt i dina uppgifter får du en bekräftelse via e-post med instruktioner om hur du deltar i evenemanget.

Vi ser fram emot ditt deltagande och att besvara dina frågor.

An image of boilers for the relevant webinar
An image of Gerhard Bingel

Föreläsare: Gerhard Bingel

Gerhard Bingel är en erfaren ingenjörskonsult inom kemi och teknik från Tekniska institutet för kemiteknik och teknologi i Wien. Han har mer än 38 års yrkeserfarenhet och är expert på kylning och ånggenerering i ett flertal branscher, inklusive kemikalier, mat och dryck, tillverkning och fjärrkyla. Gerhards yrkesmässiga fokus ligger på holistisk minimering av vattenförbrukning, återanvändning och återvinning av vatten, energieffektivitet, systemtillförlitlighet och processeffektivitet.   Gerhard är medlem i IDEA (International District Energy Association), ASHRAE och PCE (Professional Chartered Engineers UAE). Hans internationella erfarenhet har lett till uppdrag i centrala, östra och västra Europa, Mellanöstern och Afrika.


Läs mer om relevanta ämnen 

Behandling för vattenberedare 

Med över 85 års erfarenhet från olika branscher kvarstår vårt engagemang kring att utveckla innovativa behandlingstekniker för vattenberedare. Kemisk behandling av vattenberedare tillsammans med tekniken 3D TRASAR ger en heltäckande behandlingslösning som minskar risken för avlagringar och korrosion i systemet …

3dtrasarboilers

3D TRASAR™-teknik för pannor

Eftersom föränderliga förhållanden påverkar olika delar av vattenberedningssystem – ofta snabbt – är vattenberedartekniken 3D TRASAR ditt mest effektiva skydd. Nalco gör en komplett genomgång av ditt vattenberedningssystem för att förstå vilka brister som finns och ge rekommendationer som passar just dina verksamhetsmål.

shutterstock_123580039-1_cooling_tower.jpg

Insikter om vattenkvalitet och fjärrövervakning

Övervakning av vattenbehandlingen är avgörande för din verksamhet. Med Ecolabs insikter om vattenkvalitet, som drivs av ECOLAB3D, kan du se viktig information på anläggnings-, resurs- eller företagsnivå. Vår avancerade teknik för industriell vattenbehandling hjälper dig att identifiera och åtgärda problem med vattenkvaliteten och resurser som inte presterar på topp. Det betyder att du snabbt kan vidta åtgärder för att spara vatten, minska energiförbrukningen och sänka kostnaderna.

Andra kommande evenemang

Inga fler kommande evenemang hittades.