Hannover Messe 2023

Digital Factory-mässan (hall 17) – i Microsofts monter

PLATS: Deutsch Messe – Hannover, Tyskland

17–21 april 2023 Besök Ecolab på Hannovermässan och se hur vi samarbetar med Microsoft för att öka hållbarheten via kraften i vatten. Under mässan kommer vi att belysa hur våra lösningar skyddar såväl våra kunders viktiga resurser som klimatet med hjälp av noggrant utvalda kemikalier, global expertis och digitala innovationer. Planerar du att delta eller bor du lokalt? Klicka nedan för att registrera dig för en gratis mässbiljett. 

Hannover Messe 2023

ECOLAB3D™ – en digital analysplattform

ECOLAB3D är en flerdimensionell, säker molnbaserad plattform som lagrar och analyserar data från flera anslutna analyssystem. ECOLAB3D:s digitala tjänster använder avancerade algoritmer för att utföra analyser och skapa insikter som ger våra kunder underlag för handling och hjälper dem att bemöta utmaningar i sin verksamhet och samtidigt uppnå en balans mellan prestation, affärer och hållbarhetsmål.


Andra tillgängliga program

ECOLAB_3222019_POWERPLANT_0068.tif

3D TRASAR™-teknik

3D TRASAR-tekniken erbjuder avancerad vattenförvaltning via ett heltäckande system med sammankopplade kemikalier och smart teknik för olika branscher runt om i världen.

A picture of the Ecolab Global Intelligence Center (EGIC) in Pune, India

Ecolab Global Intelligence Center

Ecolab Global Intelligence Center är ett globalt nätverk med experter som hjälper våra kunder att hantera stora mängder data så att de kan agera snabbt på viktig information.


Nyheter

people, industrial, worker

Ecolab och Microsoft kommer tillsammans att visa upp lösningar inom hållbarhet och smart vattenhantering på Hannover Messe 2023

digital, water, ocean

Ecolab utökar samarbetet med Microsoft för att främja synlighet för vattendata

Andra kommande evenemang

Inga fler kommande evenemang hittades.